Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

About Us Pagina Schrijven

Geplaatst op:
19 mei 2020 09:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Zakelijk Schrijven
Opdracht ID:
43544
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste frelancers,

Voor onze organisatie zoeken wij iemand die In het (zakelijk) Engels een ‘about us’ pagina wil schrijven. Deze pagina mag ongeveer 400 woorden bevatten. 

Lees hieronder is wat informatie over de organisatie:

Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk en richten ons exclusief op de culturele sector. De organisatie begeleidt kunstenaars met zakelijke en juridische dienstverlening, zoals het commercialiseren van gemaakte kunstwerken en het doen van subsidieaanvragen.
De organisatie heeft hiervoor meerdere medewerkers in dienst. De visie van de organisatie is dat door kunstenaars dit soort taken uit handen te nemen meer aandacht gaat naar het maken van kwalitatief hoogstaande kunst.
Voor het betalen van de medewerkers en de daarbij behorende huisvesting zijn wij geheel afhankelijk van donaties. Sommige kunstenaars zijn kritisch. Zij vinden dat ons voor deze donaties in dezelfde vijver vist als andere organisaties die het door hun verzamelde geld direct aan kunstenaars beschikbaar stellen. In de About Us text wil je als organisatie natuurlijk juist jouw positieve rol op de culturele sector benadrukken en helder uitleggen.

Wie kan ons hiermee helpen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Debby Debby 19-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Eric Eric 19-05-2020
Anke Anke 19-05-2020
Lucas & Dennis Lucas & Dennis 19-05-2020
Desirée Desirée 19-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Julia Julia 19-05-2020
Lara Lara 19-05-2020
Chantal Chantal 19-05-2020
Roxanne Roxanne 19-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Lotte Lotte 19-05-2020
referentiesterren
9 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Schrijven voor Gebouwen Vakblad (Barendrecht)
Beste freelancers,    Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van…
25 mei
Schrijven 'Over Ons' Pagina in Zakelijk Engels
Beste freelancers,    Voor onze organisatie zoeken wij iemand die in het (zakelijk) Engels een ‘about us’ pagina wil schrijven.     Lees hieronder is wat informatie over onze organisatie:  Wij zijn een keten van lunch/koffie etablissementen met een inrichting en aanbod dat de moderne trends volledig volgt.…
19 mei
Scriptie Nakijken op Spelling en Zinsopbouw
Beste freelancers,    Halverwege mei zou ik graag mijn scriptie laten nakijken op spelling en zinsopbouw zodat het een mooi kloppend verhaal wordt. Graag ontvang ik een offerte voor:    Naar verwachting 20.000 woorden Naar verwachting 65 pagina's Zakelijk schrijven Vertrouwelijke informatie Tijdsbestek van nakijken  …
4 mei
Voorwoord van een Boek Schrijven
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekst voor een "over ons" pagina in een inspiratieboek. Ook moet hier een voorwoord in komen die moet worden geschreven. Omdat het in een boek komt is het belangrijk dat de teksten kort en zeker krachtig zijn.    We zien jullie reacties graag tegemoet.
29 apr
Zakelijke Brieven Schrijven
Beste freelancers,    Voor een maatschappelijke instelling zijn wij op zoek naar een freelancer die zakelijke brieven kan opstellen waar wij met andere maatschappelijke bedrijven, instellingen en de gemeente kunnen netwerken en samenwerken. Meer informatie volgt bij interesse.    Wij horen graag van je.
28 apr
Scriptie Pedagogiek Nakijken
Beste freelancers,    Voor mijn studie pedagogiek ben ik op zoek naar een freelancer die mijn scriptie kan nakijken op taal en structuur. De scriptie is in het Nederlands en heeft 25 pagina's. De deadline is 20 april 2020.    Ben jij degene die mij kan helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
10 apr