Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D Step File Tekenaar Gezocht

Opdracht ID: 51285

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 7 jul
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek voor een opdracht die loopt een 3D step file (productie file) tekenaar. Wij willen een notebook op groot formaat hebben en deze zal moeten worden uitgewerkt in een 3D stepfile zodat hij ook daadwerkelijk gemaakt kan worden zoals het origineel. 

Ben jij in staat voor ons een 3D step file uit te werken dan verneem ik dat graag. Voor verdere informatie neem contact met mij op. Ik kan helaas nog niet het bestand hier delen omdat het een product betreft wat nog uit moet komen.

3D tekenaars die hebben gereageerd (3)

Eduart
Eduart
07-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mark
Mark
07-07-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Joël
Joël
07-07-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance 3D en CAD opdrachten

Renderen van SketchUp Ontwerp voor Hovenier

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Voor ons hoveniersbedrijf zijn we opzoek naar iemand die handig is met het renderen van een SketchUp ontwerp. Wij ontwerpen tuinen al in SketchUp, alleen willen we ze graag wat meer fotorealistisch krijgen. Wie kan dit voor ons doen?  

Artist Impression Accommodatie Maken (3D)

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik werk bij een reisorganisatie. Wij hebben eigen accommodaties (SunLodge) die op verschillende campings door Europa staan. Wij krijgen 3 nieuwe type SunLodges, deze worden op dit moment gemaakt. Wij willen de klant wel vast laten zien hoe deze accommodatie eruit ziet. Daarom zoek ik iemand die een 3D plattegrond kan maken incl. inrichting met meubels. Op dit moment heb ik een platte…

3D Model Opvullen met Materiaal en Details

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Product model invullen met materiaal, logo en display invullen et cetera en daarna renderen in hoge resolutie voor een verpakking. Eventueel in de toekomst nog animatie opdrachten. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerp van Sloep

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een sloep kan tekenen, zodat ik deze kan laten bouwen. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Ontwerpen van Werktuig in 2D of 3D

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Om een nieuw werktuig in productie te nemen dient dit uitgewerkt te worden in 2D/3D. Het gaat om een apparaat dat aan een landbouw tractor bevestigd wordt en ervoor zorgt dat aanbouwwerktuigen kunnen kantelen. De werkzaamheden bestaan uit het uittekenen van het product zodat het geproduceerd kan worden (werktekeningen etc.) het maken van een visualisatie van het product tbv communicatie,…

3D Ontwerp van Universele Festivaldop

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een technisch 3D-ontwerp kan maken voor een universele festivaldraaidop zodat deze met behulp van 3D-printen geproduceerd kan worden. De dop betreft 2 draaikanten waardoor het op merendeel van de flessen toepasbaar moet zijn (Cola, Chaudfontaine en Spa). Op Google zijn vele voorbeelden te vinden maar ik zou graag, met behulp van een freelancer, mijn…

2D Ontwerp naar Technisch 3D Tekening Mould

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die van een 2D ontwerp een 3D tekening kan maken voor het maken van een mould. Gaat om een lakdiktemeter die geproduceerd moet worden. Zou iemand dat kunnen doen en wat zijn de kosten? Hoor graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht