Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D CAD Ontwerp Laten Maken van HDPE Boot

Opdracht ID: 46734

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 24-02-2021
Reacties: 6
Locatie: Wijk en Aalburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 01-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

De opdracht betreft het tekenen van een bootje in 3D (CAD) om er snij files van te laten maken.
Afmeting van de boot zijn: 7000x2450x1500 mm

Wie zou dit kunnen realiseren? Graag een offerte voor de opdracht.

3D tekenaars die hebben gereageerd (6)

Ries
Ries
24-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Stevan
Stevan
24-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Eduart
Eduart
24-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mark
Mark
24-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Irene
Irene
24-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Joël
Joël
24-02-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance 3D en CAD opdrachten

Sketchup tekenaar freelance

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, I.v.m. de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Sketchup tekenaar die op freelance basis 3d tekeningen kan maken. De opdrachten bestaan uit het tekenen en renderen van complete interieurontwerpen voor de zakelijke markt voor kantoren. De ontwerpen zijn reeds uitgewerkt en de werkzaamheden bestaan alleen uit het tekenwerk. Het maken voor tekenwerk dat voor de aanbesteding…

Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocad

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocadformaat zetten om deze in te fresen in een werkblad. Ik verwacht dat het per wasbak 0,5 uur werk is. We starten met 1 wasbak als test. Basiskennis van Autocad volstaat.

STL to CAD Conversion

Geplaatst: 28 feb
Hi, We are looking for an experienced CAD designer to convert a range of Iron Man STL files into editable CAD formats. The project involves transforming 3D models of Iron Man armor components, sourced from STL files, into CAD documents that can be easily modified and modified for various purposes, including further design iterations, prototyping and production.

Inventor Tekenaar

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance Inventor tekenaar. In deze functie ben je samen met onze andere tekenaars verantwoordelijk voor het tekenwerk binnen ons bedrijf. Onze succesvolle levering ligt dus ook mede in jouw handen. Deze ontwikkeling maakt de rol enorm veelzijdig. Van technisch detail tot 3D rendering, alle facetten komen aan bod. We werken met het programma Inventor en…

3D tekenen

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Een basis model van een beschermd product in drie versies in 3 D tekenen zoals deze aangegeven wordt. Plan van aanpak aanwezig plus de tekeningen de essentie van het product uitdrukkende. Kan maximaal in 8 uur ( 8 * 60 minuten) getekend worden. Graag de tekeningen in 3 D afbeelden zoals ik het wil. Ik heb al een slechte ervaring met een industrieel ontwerper gehad.

2D plattegrond omzetten naar 3D

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancers, Wij willen graag de 2D plattegrond van de begane grond van ons huis (na geplande verbouwing) omzetten naar 3D. Ik heb een tekening met indicatieve maatvoering. Na het ontvangen van een eerste tekening willen we waarschijnlijk een tweede 3D tekening hebben nadat we een aantal aanpassingen hebben gemaakt.

3D tekening

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een 3D tekening kan maken voor een aluminium Dubbeldekker Ponton Boot Party 10 meter, zodat een snijpakket kan laten maken. Model schets heb ik al. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht