Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Verhuur, Reservering en Bookingssysteem op Wordpress

Opdracht ID: 50617

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 06-04-2022
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in het opzetten en bouwen/implementeren van een boekingssysteem bij de verhuur van vakantiehuizen. Ik heb voor iemand een site gebouwd waarbij een aantal huizen op verschillende locaties met verschillende faciliteiten worden verhuurd.

Ben begonnen met WooCommerce huur & bookingsysteem. Maar merk dat dit niet alles kan, danwel halen we niet alles eruit. Heeft iemand op dit platform al toonbaar succesvol een dergelijk bookingsysteem ingevoerd (draait op een wordpress-site)? 
Kun je boeken per week, midweek, weekenden, met overzichtelijke beschikbaarheidskalender, verwerking van alle voorkomende zaken als flexibele seizoensprijzen, additionele prijzen (linnenpakketten of prijs per locatie voor gas o.i.d.). Maar liever nog iemand die dus ervaring heeft en alle vragen in deze voor kan zijn?

Ik zie graag wat je al gemaakt hebt, en een prijs wat het kost om dit te implementeren. Want het moet natuurlijk buiten het feit dat het werkt ook nog 'smoelen'. Ik kom graag met je in contact via Hoofdkraan.nl!

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Adem
Adem
06-04-2022
7 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
06-04-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Jeroen
Jeroen
06-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
06-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
06-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Yvon
Yvon
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Onderhoud wordpresss website

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, We hebben een Wordpress website, welke wij per kwartaal onderhouden willen hebben (de site is puur ter ondersteuning van ons bedrijf, wij doen goed SEO of SEA optimalisaties; we hebben een andere manier van klanten benaderen) - Thema update - Plugin update - Algemene updates - Onderhoud/aanpassingen op afroep zouden er een aantal partijen hier tarieven voor kunnen leveren?  

Wordpress (Divi) website voor een duurzaamheidsadviesburo

Geplaatst: 6 mei
Beste, Ik zoek ondersteuning en actief meewerken/adviseren bij het bouwen van een wordpress site in Divi. Totaal ca 10 pagina's. Het gaat om een website voor een duurzaamheidsadviesbureau. Kleurenpalet, look/feel, lettertypes etc. en een gedeelte van de content is al klaar. Ik wil graag actief meewerken om mij zo zelf Divi eigen te maken (makkelijker om daarna (gedeeltelijk) zelf de site te kunnen…

Betrouwbare Partner voor Website-Onderhoud

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Wij, een vooraanstaand bedrijf in ventilatieoplossingen, zijn op zoek naar een professioneel team of freelancer om het onderhoud van onze drie websites te verzorgen. We willen een partner die snel en efficiënt eventuele storingen en problemen kan oplossen, mochten die zich voordoen. Wat we nodig hebben: Onderhoud en Support: Regelmatig onderhoud van onze drie websites om optimale…

Updaten en opschonen website

Geplaatst: 29 apr
Ik heb het beheer over een website gekregen waar over de 10 jaren heen zoveel mensen op hebben gezeten dat de achterkant van de website nogal een rommeltje is. Onder andere is door de vele plug ins de achterkant van de website geblokkeerd. Ik moet dat met php my admin oplossen en dat begrijp ik niet. Daarbij toevoege van een kleine webshop/doneer mogelijkheid. Budget 30€ per uur Aanvullende vragen:…

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht