Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creatieve Tassen Ontwerper(ster) Gezocht

Opdracht ID: 49614

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 08-12-2021
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Momenteel ben ik op zoek naar een creatieve tassen ontwerper(ster) voor een nieuwe luxe tassenlijn. De tassen moeten een mooie en luxe uitstraling hebben met aansprekende details.

Mocht jij je hier in vinden en denk je out of the box, hoor ik graag van je via Hoofdkraan.nl.

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (2)

Olga
Olga
08-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Anne
Anne
12-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance mode ontwerp opdrachten

Mode ontwerper die ideeen tot leven brengt!

Geplaatst: 3 sep
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar een Fashion mode ontwerper) die mijn idee tot leven kan brengen. U krijgt een design voorbeeld van het idee meegeleverd. De freelancer (U) mag uw creativiteit volledig gebruiken. Ik zoek iemand die mee kan denken en durft met creaties en ideeen te komen. Budget: Bespreekbaar Deadline: 2 weken Wilt u deel uit maken van ons succesvolle $1.000.000 brand & ons…

Creatieve 3D fashion designers

Geplaatst: 27 jul
Beste 3D fashion designers, al enige tijd is het mijn grote droom om een kledingmerk op te richten en eindelijk is het zover! Ondertussen zijn we voorzien van: -een woordmerk -een beeldmerk, bedoeling is dat het op een patch komt en vervolgens op de kleding. -een slogan -een symbool. -licentieaanvraag (lopende) -marketing strategie (nog in ontwikkeling) De combinatie van een woordmerk, beeldmerk,…

Abaya lijn

Geplaatst: 4 sep
Beste freelancers, Ik wil graag een abaya lijn starten en ben op zoek naar iemand die mij graag willen helpen met het ontwerpen er van.  Ik hoor het graag!

Hoofddoeken ontwerp

Geplaatst: 17 aug
Beste, Ik wil een eigen hoofddoeken lijn starten ik heb al een logo en leverancier ik zoek alleen iemand die voor mij ontwerpen kan tekenen (3modellen) die ik kan beschrijven

Patroon tekenaar (babykleding)

Geplaatst: 7 aug
Beste freelancers, Voor ons baby kleding merk ben ik op zoek naar iemand die CAD tekeningen van de ontwerpen om kan zetten in patronen zodat de kledingstukken door het atelier gemaakt kunnen worden.

Kleding ontwerp

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers,  Ik wil graag een kledinglijn beginnen, alleen zou ik m’n idee op een digitale manier getekend willen hebben. Ik zou graag eerst willen beginnen met een T-shirt ontwerp.  

Lingerie ontwerper

Geplaatst: 13 jul
Beste ontwerper,  Wij zijn bezig met het beginnen van een nieuw merk in de lingerie sector. We zijn opzoek naar een fashion designer voor het ontwerpen van een sample collectie die aansluit bij de identiteit van ons merk. Graag zien we jou reactie tegemoed en kunnen we samen de samples voor onze collectie designen. We vertellen jou er graag meer over in een gesprek. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht