Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Foto's voor Airbnb Appartement in Amsterdam

Opdracht ID: 48655

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23-08-2021
Reacties: 4
Locatie: Huisadres, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 30-08-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een fotograaf om foto's te maken van ons appartement for Airbnb. Wellicht een fotograaf in Amsterdam die nog een plekje in zijn of haar agenda heeft?

Details:
- Locatie: Amsterdam Oud West
- Grootte: 90m2
- Vergoeding: beperkt
- Datum: voorkeur voor deze week, wo-vr

Alvast bedankt voor je reactie via Hoofdkraan.nl.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (4)

Cassander
Cassander
23-08-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Eline
Eline
23-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Wiedjai
Wiedjai
23-08-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Anouska
Anouska
23-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Sfeerfotograaf Gezocht in Hoogeveen

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Voor woensdagmiddag ben ik op zoek naar een fotograaf/wellicht als mogelijk wat video voor op een school in Hoogeveen. Het gaat om een uurtje sfeerfoto's maken. Ik hoor graag wie het leuk vindt om te doen.

Product Fotograaf voor Langere Termijn

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Ben jij een product fotograaf en zoek jij een vaste toestroom van variërend werk? Dan hebben wij een leuke bijverdienste voor jou! Wie zijn wij? Wij zijn een jonge branding agency, gespecialiseerd in de e-commerce space en hard aan het groeien! We hebben in de afgelopen twee jaar al meer dan 200 producten gefotografeerd van meer dan 100 klanten en dit worden er alleen maar…

Fotograaf Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 15 sep
Beste freelancers, Ik wil graag een aantal foto’s laten klikken in een hotel kamer. Het is zo gedaan, ongeveer 30 minuten werk. Easy money. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Portretfotograaf in Limburg Gezocht

Geplaatst: 30 aug
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website ben ik op zoek naar een fotograaf die een of enkele portretfoto('s) van mij maakt. Kernwoorden die ik belangrijk vind en zeker moeten terugkomen in de foto('s) zijn: kracht, natuur, buiten de comfortzone, inspirerend, persoonlijk en daadkracht. Heb je leuke en inspirerende ideeën, laat het me weten en wie weet gaan wij wel samenwerken binnenkort.

Assistent Fotografie Gezocht in Heemstede

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben portretfotografe en ben op zoek naar een assistent(e). Liefst iemand in de buurt van Heemstede/Haarlem en omgeving. Met name ervaring met studioverlichting is belangrijk voor mij. Vermeld in je reactie graag je uurtarief en eerdere ervaring.  

Fotograaf voor Vrouwelijke Streamer in Groningen

Geplaatst: 18 aug
Beste freelancers, Ik ben 1 van de snelst groeiende vrouwelijke Twitch streamers op dit moment. Voor mijn branding zou ik graag professionele foto's laten maken in een bepaalde stijl. Ik heb foto's als voorbeeld toegevoegd. Ik ben zelf woonachtig in Groningen.   Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.  

Last Minute Portret Shoot in Heemstede

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Aanstaande dinsdag 23 augustus (morgen) is er een single shot nodig voor een professionele foto bij een artikel. Simpele shoot met 3 personen. Het is in Heemstede rond 13 uur. Ik snap dat dit heel last minute is maar helaas hebben we geen flexibiliteit meer in moment van de shoot. Geen idee wat hier een reële prijs voor is, maximaal half uur werk tijdens de shoot + foto's.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht