Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Vormgever Gezocht voor Prentenboek

Opdracht ID: 47465

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-04-2021
Reacties: 6
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mijn prentenboek, sprookje met illustraties voor mij kan digitaliseren (InDesign o.i.d.) en mee kan denken over de vormgeving.

Illustraties zijn compleet, tekst is bekeken door een tekst-vormgever en er ligt een eerste indruk klaar in de vorm van een fotoboek van (geen hoge resolutie afbeeldingen). De laatste stap is het inscannen van de originele illustraties en hier samen met de tekst een mooi geheel van te maken, zodat het gedrukt kan worden.

Het is voor mij een zeer persoonlijke opdracht, omdat ik door middel van het sprookje/prentenboek op een positieve manier aan mijn 2 jonge kinderen duidelijk wil maken dat zij nog twee zusjes hebben (helaas overleden tijdens de zwangerschap).

Ik zoek iemand die samen met mij kan zorgen voor een prachtig eindresultaat. In eerste instantie is het prentenboek niet commercieel bedoel, maar puur voor eigen familie- en vriendenkring, maar ik sta open voor eventuele beperkte commerciële uitgave in de toekomst.

Ik zou je graag fysiek willen ontmoeten en met je samenwerken in omgeving Haaglanden/Westland. Ervaring vind ik niet zo belangrijk, maar wel affiniteit met het verhaal dat ik wil vertellen. Het is voor mij meer dan een zakelijke overeenkomst, dit prentenboek vertelt een stukje van mijn leven.

Bij interesse zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Zsofi
Zsofi
21-04-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jeannine
Jeannine
22-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ingrid
Ingrid
21-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Yvonne
Yvonne
21-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Renske
Renske
21-04-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Laura
Laura
21-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Grafisch Ontwerper

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…

Design voor borden

Geplaatst: 18 jan
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 

Grafisch Ontwerper voor glossy magazine!

Geplaatst: 22 jan
Grafisch Ontwerper voor glossy magazine! Ben jij een jonge en getalenteerde grafisch ontwerper? Wil je deel uitmaken van ons team, voor hét glossy uitvaartmagazine dat taboes doorbreekt? Dan zoeken wij jou! Functieomschrijving: Ontwerpen van visueel aantrekkelijke lay-outs, rekening houdend met onze eigen unieke huisstijl. Creëren van grafische elementen die passen bij de inhoud van het…

Grafisch vormgever voor een GRAND OPENING!

Geplaatst: 26 jan
Ik zoek een grafisch vormgever voor het samenstellen van een design. Het betreft een digitale flyer waarbij de grand opening van onze koffie bar omschreven wordt. Het is een koffie bar in combinatie met muziek middels een vinyl shop. Er dient gewerkt te worden met bepaalde kleurcodes. Het design willen we als uitnodiging gebruiken op oa social media.

Bakwagen belettering

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel, modern bestickering voor onze bakwagen kan maken.

Vormgever voor boekje over beatband uit jaren 60 gezocht!

Geplaatst: 24-10-2023
Hoi lieve vormgever! Ik ben op zoek naar iemand die de vormgeving van een boekje kan maken. Het boekje gaat over een band uit de jaren 60. Mijn vader is hiervan de bassist. De band is invloedrijk geweest in de regio en er zijn veel leuke anecdotes te vertellen. Het boekje zal een formaat van A4 hebben en met name bestaan uit foto's, krantenknipsels en kleine stukjes tekst. Aantal pagina's…

Op zoek naar een creatieve allround-designer

Geplaatst: 13-10-2023
Hey daar, allround-designer! Wij zijn op zoek naar een designer met de volgende kwalificaties: - Snelle levering van producten - Ervaring met sign (must) - Mocht je DTP ervaring hebben, dat is dit een enorm pluspunt (niet verplicht) - In je skillset zit onder andere, Adobe Photoshop, Indesign, CorelDRAW - Uitstekende communicatie (het liefst vloeiend Nederlands) - Ruimtelijk inzicht bevatten - Zelf…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht