Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Profielfoto's (Avatar) Blurren in WordPress

Opdracht ID: 47328

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-04-2021
Reacties: 5
Locatie: Roosendaal, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 12-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een erotische profielen website waar leden een erotische profielfoto kunnen plaatsen.
Maar ik zou graag willen dat deze foto's geblurrerd zijn voor niet ingelogde bezoekers, maar zodra ze zijn ingelogd dat ze de profielfoto wel kunnen zien.

Ik ben opzoek naar een oplossing waar de profiel foto van een member geblurrerd wordt voor geen members maar zodra je ingelogd bent kan je alles zien. Bij mijn website is alles gratis dus niemand hoeft een betaalde members te zijn om bepaalde dingen te doen zoals , berichten versturen of ontvangen of foto's te zien. Alleen wel voor alleen geregistreerde leden.

Ook zou ik willen dat wanneer je op de profielfoto/ avatar klikt dat deze foto groter wordt.

Aangezien ik geen winstoogmerk heb met deze website zoek ik iemand die deze dingen voor mij kan doen tegen een kleine vergoeding. Interesse? Dan zie ik graag een reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (5)

Jeroen
Jeroen
12-04-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Nathan
Nathan
12-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
12-04-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Wesley
Wesley
12-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jurre
Jurre
12-04-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht