Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
marleen

marleen verhulst

tekstschrijver schuine streep grafisch ontwerper

Locatie: rotterdam
|
Actief sinds: 04-12-2014
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 1157 keer
|
KvK-nummer: 24461721 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Ewoud Gerda Dagmar Tony Thijs Joan Daniel Mathijn Justin Gino Lianka Mustafa Niek Pauline Naomi

Profiel

Als ondernemer denk je voortdurend na hoe je je boodschap het best kunt overbrengen. Wat voor spullen je op de markt brengt, welke talenten je ook inzet – je bent altijd aan het verkopen. Je verkoopt je product, maar ook je idee, je overtuiging.
Daarvoor moet je je publiek kennen, en weten welke toon je aanslaat. En wat je van je product of idee of dienst laat zien, moet er natuurlijk goed uitzien. Je verhaal moet kloppen!

Ik hou bijvoorbeeld je website up-to-date – vervelend toch, als je klanten in februari lezen over een sinterklaas-actie?! Ik verzorg een promotionele flyer of informatieve handout: van ruwe tekst en wat algemene ideeën help ik je aan een passend ontwerp met sprekende teksten. Ook je logo en je businesscard is bij mij in goeie handen.

Mijn specialiteit, boeken maken, zet ik ook graag in: of het nu gaat om een jubileum-uitgave, een relatiegeschenk of een jaarverslag. Ik help je met passend beeldmateriaal en ik zoek een stijl die aansluit bij jouw persoonlijkheid / visie / huisstijl. 
In alles begeleid ik je tot en mét de eindfase, dus ook in de papierkeuze en het druk- en bindwerk.

Ik help je jouw verhaal te vertellen. Omdat ik zowel grafisch ontwerper ben als tekstschrijver, kan ik je een totaalconcept bieden. Het gaat immers niet alleen om een mooie verpakking. En het gaat ook niet alleen om een mooi praatje. In mijn aanpak laat ik vorm en inhoud, tekst en beeld gelijk opgaan. Daar kom je verder mee.

Vraag marleen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden