Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Stephanie

Stephanie
Over Stephanie

Sinds 2008 werk ik al als zelfstandig ondernemer en geef ik trainingen op het gebied van ICT en sociale media. Met een creatieve mindset en een nodige portie lef ga ik graag nieuwe uitdagingen aan. Ik ken de uitdagingen die ondernemerschap met zich meebrengen. Graag zou ik me de komende jaren mijn creativiteit meer willen inzetten voor mogelijke opdrachtgevers. 

Met vijftien jaar ervaring voor NGOs, de Europese Commissie en overheden ben ik bekend met diverse facetten van het ondernemerschap en ook met het doen van onderzoek. Ik heb innovatieve projecten geïmplementeerd en het gebruik van ICT tools gestimuleerd, platforms en software getest voor diverse klanten. Hierbij specialiseer ik me in de ICT, op het gebied van Kennis Management, en geef ik graag training. Ik beschik over een creatieve geest, sterke analytische vaardigheden en ik heb een aardige talenknobbel (Frans, Nederlands, Engels en Spaans). 

Specialiteit: 
...

 

Portfolio

Mac Boekhoudprogramma
Loading.

Create Consultancy
Loading.

 

Vraag Stephanie direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Create Consultancy
KvK-nummer: 30236836