Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Stephanie

Stephanie
Over Stephanie

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer, waarbij mijn klanten bestaan uit NGOs, overheden en zelfstandig ondernemers. Ik woon in Nijmegen.

Inmiddels heb ik meer dan veertien jaar werkervaring voor NGOs, de Europese Commissie en overheden en ik kan u ook referenties geven. Ik heb innovatieve projecten geïmplementeerd en het gebruik van ICT tools gestimuleerd, platforms en software getest voor diverse klanten. Ik werk meestal in de ICT / Kennis en Project Management, capaciteitsopbouw en training, sterke analytische vaardigheden en werkzaam als vertaler (meertalig onderzoek). Mijn expertise ligt met name op het terrein van: duurzame ontwikkeling, hernieuwbare energie, migratie, nationale veiligheid, onderwijs, gender en klimaat.

Verder beschik ik over een ondernemende geest; ik verkoop al jaren een zelf ontwikkelde Mac app voor waarmee ondernemers hun zakelijke administratie kunnen bijhouden. Hiervoor geef ik leiding aan een team van software ontwikkelaars. 

Een Master en...

 

Portfolio

Mac Boekhoudprogramma
Loading.

Create Consultancy
Loading.

 

Vraag Stephanie direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Create Consultancy
KvK-nummer: 30236836