Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Simon

Simon Grooten




Over Simon

Schrijven doe ik vaak net even anders dan anders. Op een begrijpelijke manier, dat wel. Maar wat anders is, valt op. En wat opvalt, krijgt aandacht. Wat onderscheidt jou van je concurrenten? Waarin ben jij uniek? Ik vind er de passende woorden voor.

Er zit verschil in het schrijven voor bijvoorbeeld een krant en een website van een groenteboer. Die veelzijdigheid van werken bracht me tot het verder ontwikkelen van de kwaliteiten. Online Marketing is een veelzijdige wereld, waarbij je elke dag weer tot je creatieve uiterste moet gaan. Maar vooral de resultaten geven voldoening.

Behaalde conversies, behaalde doelen en het optimaliseren van websites, dat is waar we het voor doen. Nadenken over nieuwe mogelijkheden en originele campagnes opzetten. Tevreden klanten die door middel van keiharde statistieken en behaalde omzetten tevreden zijn met wat je doet.

 

Portfolio

Analytics
Loading.

SEA
Loading.

 

Vraag Simon direct om offerte


Stuur een bericht