Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Sandra

Sandra
Over Sandra

Gespecialiseerd in personeelsmanagement & projectondersteuning, plannen van personeel en evenementen, het personeel begeleiden en regelen van cursussen en accommodaties, personeelsadministratie, urenregistratie, ondersteuning van project managers, vertalingen van D-NL / NL-D / D-ENG / ENG-D / NL-ENG / ENG-NL. 
 

Mijn naam is Sandra. Ik ben duitse staatsburger en een specialiste op het gebied van personeelsmanagement, personeelsplanning en projectondersteuning.

Mijn eerste contact met personeelsmanagement kreeg ik in 2010. Toen woonde ik nog in Duitsland en was op zoek naar een nieuwe baan. Door een vriendin kwam ik terecht bij een bedrijf, die werkzaamheden uitvoerden in de petrochemie. Ik was 21 toen ik begon op raffinaderijen te werken als Projectsecretaresse. In het begin was het zeker niet makkelijk zo veer van huis te zijn en met mensen die ik helemaal niet kende. Maar na een tijdje wennen, kon ik mij niets anders meer voorstellen. Ik werkte op verschillende locaties in Nederland, Duitsland en...

 

Vraag Sandra direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0612890415
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
SanS Projects
Social Media

Stuur een bericht