Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Met meer dan 30 jaar ICT ervaring, 8 jaar als tester voor hardware en het schrijven van artikelen in onder andere Atari ST Nieuws, Electuur, PCM en Computer Totaal heb ik een brede en gedegen achtergrond voor het schrijven van technische artikelen op het gebied van ICT.

De laatste 6 jaar schrijf ik naast mijn technische artikelen ook korte artikelen en werk aan een aantal boeken. Deze ervaring in het schrijven van creatieve artikelen heeft een positieve weerslag op de technische artikelen die ik schrijf. Ze zijn daardoor niet alleen maar zakelijk en technisch, maar ook prettiger om te lezen.

Naast een ruime ICT ervaring beschik ik over management en projectmanagement ervaring in het onderwijs, gezondheidszorg en ICT. Ik ben naast creatieve en technische schrijfopdrachten ook beschikbaar voor projectmanagement, data risico management en ICT opdrachten.

Portfolio

Koolmees02.txt

Koolmees

apotheek01.txt

apotheek

ATIN_U16.TXT

Atin U16

Review van een hardware versneller voor de Atari ST.
FALCSPD.DOC

Falcon Speed

Review van een hardware versneller voor de Atari ST.
netwerk3.wpd

Netwerk

Opzetten van een klein netwerk. Artikel geplaatst in Electuur (1997).

Vraag Peter direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden