Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

MatsTaal

Profiel

Tekstschrijver | Scriptschrijver | Regisseur | Vertaler

Tekstschrijver met een pittige en toegankelijk schrijfstijl; Creatief, doelgericht en analytisch. Ik sta midden in de actualiteit en werk zowel zelfstandig als in teamverband met mensen van verschillende achtergronden. Als tweetalige tekstschrijver schrijf, redigeer en vertaal ik Nederlandse en Engelse teksten. Mijn specialisaties zijn tech, onderwijs, wetenschap, film, media, en non-profits.

Ook ben ik scriptschrijver en regisseur bij een collectief van onafhankelijke filmmakers. Samen met 6 anderen met verschillende disciplines vertel ik het verhaal van ondernemers en onderzoekers - in tekst en beeld.

Kijk op mijn website voor meer informatie of stuur mij een berichtje voor meer informatie of het opvragen van een offerte. Ik sta je graag te woord.

Portfolio

Portfolio

Een overzicht met 3 verschillende teksten: een blog, een commercieel SEO artikel en een script voor een infomercial. De laatste is in het Engels.

Referenties

Datum:
09-06-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
19-09-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Website Vertalen NL-ENG (2 Pagina's)
Beste freelancers,    Voor de vertaling van mijn webteksten (2 A4tjes) ben ik op zoek naar een vertaler NL-ENG. Mijn voorkeur gaat uit naar een native speaker.    Alvast bedankt voor jullie reacties.   
Holten 08-06-2017
Algemene Brochure Vertalen (Nederlands-Engels)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van een vier A4 pagina's tellende tekst van het Nederlands naar het Engels. Het betreft een algemene brochure, zonder vaktaal.    Ik wil graag dat je aangeeft hoeveel tijd je er voor denkt nodig te hebben en wanneer je het klaar kunt hebben. Het wordt gecontroleerd…
Lelystad 15-09-2016

Vraag Matthijs direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden