Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Mijn tekstbureau, Dekenisme, richtte zich in het verleden voornamelijk op het schrijven van plannen, maar is inmiddels veel breder georiënteerd. Ik heb zeer verschillende schrijfopdrachten mogen doen, onder meer een handboek voor een zorgorganisatie, een politiek programma, een boek over integratie in Noord-Nederland, een kinderboek. Ik heb voor een NGO een boek geschreven waarin ik mijn zienswijze over economische groei in ontwikkelingsgebieden in Afrika uiteenzet. Als afgestudeerd Econoom en Filosoof schrijf ik makkelijk over economische, filosofische en politieke onderwerpen.
Bij het schrijven van plannen ben ik betrokken in het proces en denk met de opdrachtgever mee over het betreffende ondernemingsplan, organisatieplan, projectplan of subsidieplan. Het gaat hier ook om het meedenken over de concepten in het plan en het helder forumuleren en structureren van de ideeën. Voor sommige opdrachtgevers heb ik ook de informatieve teksten voor hun websites aangeleverd.
Bij andersoortige teksten als gedichten, verhalen, literatuur, opinie zit de essentie in de schoonheid van zinnen, van woorden, van gedachten, van de scherpte van het gezegde, van de lagen in het stuk of van de clou(s) in het verhaal. Persoonlijke of andere verhalen teken ik graag op aan de hand van gesprekken die ik met u als opdrachtgever voer.

Portfolio

revolutions.jpg

Revolutions in the Third World

Economische groeitheorie voor regio's in Afrika
kroegenboek.JPG

Kroegenboek Groningen

Boek waarin sfeerbeschrijvingen van Horeca gelegenheden in Groningen zijn opgenomen. 17 sfeerbeschrijvingen door M. Deken
Wijkboekje.jpg

Wijkdiner met een verhaal

Boekje met een beschrijving van een wijkdiner waar verschillende wijkbewoners elkaar een kijkje achter de voordeur geven door hun verhaal te vertellen.

Uitgevoerde opdrachten

Schrijven van Sociaal Business Plan
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die goed is in het maken van een ondernemingsplan.  Ik wil graag een sociaal ondernemersplan laten maken. Her gaat dus ook om een sociale business.    Is dit iets voor jou, neem dan gelijk contact met mij op.
Den Haag 23 jan

Vraag Mark direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden