Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Mark

Mark Deken
Over Mark

Mijn tekstbureau, Dekenisme, richtte zich in het verleden voornamelijk op het schrijven van plannen, maar is inmiddels veel breder georiënteerd. Ik heb zeer verschillende schrijfopdrachten mogen doen, onder meer een handboek voor een zorgorganisatie, een politiek programma, een boek over integratie in Noord-Nederland, een kinderboek. Ik heb voor een NGO een boek geschreven waarin ik mijn zienswijze over economische groei in ontwikkelingsgebieden in Afrika uiteenzet. Als afgestudeerd Econoom en Filosoof schrijf ik makkelijk over economische, filosofische en politieke onderwerpen.
Bij het schrijven van plannen ben ik betrokken in het proces en denk met de opdrachtgever mee over het betreffende ondernemingsplan, organisatieplan, projectplan of subsidieplan. Het gaat hier ook om het meedenken over de concepten in het plan en het helder forumuleren en structureren van de ideeën. Voor sommige opdrachtgevers heb ik ook de informatieve teksten voor hun websites aangeleverd.
Bij andersoortige teksten als gedichten, verhalen, literatuur, opinie zit...

 

Portfolio

Revolutions in the Third World
Loading.

Kroegenboek Groningen
Loading.

Wijkdiner met een verhaal
Loading.

 

Vraag Mark direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht