Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marjolein

Marjolein van Hoof

Het juiste verhaal voor het juiste platform

Locatie: Eindhoven
|
Actief sinds: 30-03-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 75 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Van Hoof Communicatie

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Op zoek naar het juiste verhaal voor het juiste podium? Komt voor elkaar! Ik schrijf, corrigeer, redigeer en promoot. Fris en creatief, zonder fratsen en met maar één missie: jouw boodschap overbrengen bij de juiste doelgroep. Van interviews voor verschillende media tot promotieteksten voor bedrijven en organisaties. Groot of klein: een helder verhaal voor iedereen!

Portfolio

Familiebedrijf in beeld

Een prachtig voorbeeld van Brabants succes: meubelbedrijf Lande Group uit Schijndel. Enorm gegroeid onder leiding van Sander van der Lande, die het stokje nu langzaam overgeeft aan zijn kinderen. Ik mocht in gesprek met deze ‘pater familias’ en zijn vier kinderen. Een artikel over de kracht van familiebedrijven, over toekomstplannen en het gezinsleven. Te lezen in Nuance, een glossy magazine van Crowe Horwath Foederer.

Big watte?

Voor Nuance, een glossy bedrijfsmagazine, dook ik in de wereld van de big data met kenner Martin Haagoort.
blog.jpg

Bloggen maar!

What’s going on@Mr. Morris? Deze horecazaak schakelde mij in voor het schrijven van een aantal blogs.
Xmas.jpg

Persbericht

Na jarenlange ervaring als (eind-)redacteur bij dag- en weekbladen, weet ik precies waar een persbericht aan moet voldoen. Dit persbericht over een evenement in Eindhoven kreeg ruimschoots aandacht in de lokale media.
01-artikel-Ad-Maas.jpg

Portretinterview

Voor FRITS, een glossy stadsmagazine, schrijf ik regelmatig grotere portretinterviews. Dit verhaal over componist Ad Maas heeft voor mij een speciale betekenis om dat dit het laatste interview was dat hij gaf. Een paar dagen later overleed hij. Ik ben vereerd dat ik zijn portret mocht schrijven.

Vraag Marjolein direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden