Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marianne

Marianne van de Werken

Schrijver van passende teksten voor jouw doelgroep

Locatie: Sleeuwijk
|
Actief sinds: 09-05-2017
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 435 keer
|
KvK-nummer: 68666888 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Language Lover

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Je bent op zoek naar een tekstschrijver, die de juiste toon weet te raken en je verder helpt met zakelijke teksten? Je hebt een blog en zoekt een gastblogger om meer blogs te kunnen publiceren? Je website is aan vernieuwing toe en je wilt deze zoekmachinevriendelijk (SEO) maken? Of je geeft een tijdschrift uit en je bent op zoek naar een creatieve tekst? Ik help je graag bij het schrijven van een passende tekst voor jouw doelgroep.

Schrijf je de tekst toch liever zelf en wil je deze enkel laten corrigeren? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. 'Ik wordt', met -dt? Ik krijg er de kriebels van. Vergelijkingen weergeven als 'groter als'? Vreselijk! Contaminaties als 'het kost duur' of 'als kind zijnde'? Bah! Ook pleonasmen en tautologieën zijn bij mij niet veilig. Wanneer ik jouw tekst corrigeer of redigeer, weet je zeker dat dergelijke stijlfouten niet meer in de tekst voor komen. Als voormalig juridisch medewerker, ben ik in staat om ingewikkelde teksten te herschrijven naar begrijpelijke taal, maar ook om zakelijke teksten een beetje leesbaarder te maken. In overleg bepalen we de doelgroep en stemmen we de tone of voice van de tekst daar op af.

Op mijn website vind je in mijn portfolio een variatie aan teksten die ik al eerder in opdracht schreef. Denk daarbij aan gastblogs, product- en websitebeschrijvingen, reisblogs en commerciële teksten. Naast mijn portfolio vind je daar ook mijn blog, waarin ik schrijf over mijn ervaringen in het dagelijks leven.

Wil je meer over mij weten of denk je dat ik iets voor je zou kunnen betekenen, neem dan gerust (vrijblijvend) contact met mij op of neem een kijkje op mijn website. Wellicht kunnen we onder het genot van een kopje koffie eens sparren en beoordelen of ik je kan helpen bij het bereiken van het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Portfolio

Oud-en-Nieuw.jpg

Redigeren Boek: Oud en Nieuw

In 2015 vroeg een vriendin me om haar verhaal te lezen, omdat ze het misschien wel wilde gaan uitgeven. Na twee hoofdstukken betrapte ik mezelf er op dat ik niet alleen meer het verhaal las en daar feedback op leverde, maar ook taalfouten, stijlfouten en grammaticale fouten aan haar terugkoppelde. Gaandeweg werd het 'even lezen' serieus redigeren. Op 18 januari 2017 werd het boek via Brave New Books uitgegeven.

Met het lezen van Oud en Nieuw ontdekte ik hoeveel voldoening ik haalde uit het redigeren van teksten. Dit was dan ook de start van veel meer redactie opdrachten.
toscane.jpg

Diverse blogs over Toscane

Op de website https://www.toscanetips.nl/naar-toscane-caravan/ vind je een van de blogs die ik voor deze website heb geschreven. Iedere maand wordt er een nieuwe Toscane-gerelateerde blog van mij geplaatst. Deze zijn dan te vinden door onderaan het artikel te klikken op "laatste artikelen".
Italie.jpg

Vakantiejager: Italië

Voor Vakantiejager schreef ik de landentekst over Italië. Vragen als 'Welke steden zijn leuk om te bezoeken?', 'Welke bezienswaardigheden mag je niet missen?', maar ook 'Wie zijn de inwoners en waar stemmen ze vanaf?' en 'Heb je voor Italië een visum nodig?' worden in deze tekst beantwoord.

Je vind een link naar de volledige tekst in mijn portfolio op http://www.languagelover.nl/portfolio/.
Optimized-IMG_2775.JPG

Persoonlijke blog over Stichting Haarwensen

Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik weten wat er gebeurt met het haar dat wordt gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Ik nam een interview af op het kantoor in Mijdrecht en in mijn blog vertel ik je alles wat ik over Haarwensen te weten ben gekomen.

Deze blog en andere persoonlijke blogs vind je op http://www.languagelover.nl/blog/.

Coverartikel ZTalks

Ztalks is een magazine voor hoger opgeleide ZZP'ers. Voor de gedrukte uitgave van het magazine van oktober 2017 schreef ik het coverartikel. Voor dit artikel zocht ik uit waar ZZP'ers terecht kunnen wanneer het water ze aan de lippen staat. Welke instanties zijn er om je te helpen en op welke regelingen kun je een beroep doen?

Uitgevoerde opdrachten

Webteksten Schrijven voor Reiswebsite
Beste freelancers,    Hou je van reizen en kun je leuk schrijven? Dan zoeken we jou! Voor onze reiswebsite zoeken we een freelance tekstschrijver of blogger die 20 artikelen wil schrijven over verschillende bestemmingen. Het gaat om artikelen van circa 500 tot 600 woorden en elk artikel heeft hetzelfde format: een korte introductie, tips…
Amsterdam 3 jan
Ervaren Transcribent Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken hele goede en ervaren transcriptiemedewerkers, omdat wij diverse bestanden hebben die uitgewerkt moeten worden en dat wordt teveel.    Er zijn dus extra handjes nodig die mee kunnen werken om de deadlines te halen. Alles gaat in overleg en je hoeft alleen te doen wat mogelijk is en wat je wilt doen. …
Rosmalen 14-09-2017

Vraag Marianne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden