Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Jouw verhaal zo helder en boeiend mogelijk op papier zetten, dat is waar ik goed in ben. Ik vind het heerlijk om me helemaal in iets of iemand te verdiepen en vervolgens de beste woorden te vinden om dat verhaal op anderen over te brengen.

* Als freelance journalist doe ik dat sinds 2011 voor uiteenlopende kranten en bladen. Van Cosmo en Elle tot Margriet en Opzij, maar ook van Trouw en NRC Next tot De Gelderlander. Die verhalen en meer verzamel ik op Trantmagazine.nl.
* Als tekstschrijver schreef ik de afgelopen jaren webteksten en werkte ik interviews uit voor onder meer Yellow Walnut, Verhaalmakers, Videologic en Verschurenmedia. De onderwerpen varieerden van wonen, onderwijs, IT en media tot ondernemen.
* Via het platform Story Terrace schreef ik twee biografie├źn voor particulieren.

Ook jou help ik met plezier aan een goed verhaal. Of je nu op zoek bent naar een helder artikel, een vlot geschreven blog, een gestructureerde brochure of een diepgaand interview. Ik denk graag met je mee over de invulling en ik heb ervaring met onder meer SEO, Wordpress, Mailchimp, Photoshop en Indesign.

Meer weten? Neem gerust contact met me op, ik ben benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Portfolio

Digitale nomaden - NRC Next

Voor NRC Next schreef ik in 2013 een artikel over de opkomst van digitale nomaden.

Minimalisme - Elle

Voor Elle schreef ik in 2015 een artikel over de opkomst van minimalisme in Nederland.

Wonen op een schip - Ouders van Nu

Voor Ouders van Nu legde ik in 2017 het verhaal van Jesper en Rebecca die met hun zoontje aan boord van een schip wonen.

Bijbel voor je burn-out - Trouw

Voor Trouw interviewde ik Jan-Willem van der Straten alias Dominee Baardmans over zijn kijk op het geloof in een tijd van keuzestress en dertigersdilemma's.

Referenties

Datum:
04-10-2018
Van:
Ewoud Berga
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Lisette heeft aan 2 woorden genoeg. Door haar zelfstandige manier van werken, haar vaardigheden om snel nog werk af te leveren op vaak onmogelijke momenten en daarbij ook nog eens binnen absurde snelle tijden transcripties van hoogstaande kwalitatief weet af te leveren....Chapeau Lisette en bedankt voor je inzet!

Vraag Lisette direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden