Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Liselore

Liselore Verschuren

SEO copywriter, tekstschrijver en blogger

|
Locatie: Tilburg
|
Actief sinds: 12-09-2017
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 474 keer
|
KvK-nummer: 17226762 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Liselore Verschuren

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik schrijf online teksten die ervoor zorgen dat jouw website meer bezoekers krijgt. En dat die bezoekers niet alleen lezen wat je te vertellen hebt, maar ook nog eens bij je kopen of contact met je opnemen.

Wil je meer resultaat behalen met jouw website? Ik zorg ervoor dat Google jouw website eerder in de zoekresultaten toont en dat zoekers verleid worden om op jouw link te klikken. Dit bereik ik met het schrijven van blogposts of het (her)schrijven van websiteteksten. Maar ik kan ook een uitgebreide SEO scan uitvoeren om de hele website onder de loep te nemen.

Ik schrijf allerlei teksten, van zakelijk tot creatief of een combinatie daarvan. Maar mijn specialiteit is het schrijven van technische teksten. Ik maak van een ingewikkeld technisch verhaal duidelijke content die ook begrijpelijk is voor leken.

Daarnaast is mijn pen zowel vloeiend in het Nederlands als in het Engels.

Portfolio

Medisch technische handleidingen vertalen (EN-NL)

Voor een leverancier van medische hulpmiddelen zoals couveuses en beademingsapparatuur, heb ik in totaal 12 brochures en 4 handleidingen van het Engels naar het Nederlands vertaald. De teksten hadden veel medische terminologie, technische beschrijvingen en technische gegevens. Alles is probleemloos vertaald en goedgekeurd.

SEO teksten voor de website van een taxibedrijf

Voor de nieuwe website van een taxibedrijf in de regio Oosterhout heb ik een beknopte keyword analyse uitgevoerd. Vervolgens heb ik alle teksten herschreven en de gewenste keywords hierin verwerkt. Binnen een week stond het taxibedrijf met het belangrijkste keyword op de eerste pagina van de Google zoekresultatenpagina.

SEO teksten voor website recruitmentbureau

Voor de nieuwe website van een recruitmentbureau heb ik een beknopte keyword analyse uitgevoerd. Vervolgens heb ik voor alle pagina's volledig nieuwe teksten geschreven en de gewenste keywords hierin verwerkt. Gezien de grote concurrentie in de recruitment is het niet direct gelukt om met alle keywords op de eerste pagina van de Google zoekresultatenpagina te belanden, waardoor ik nu voor deze klant bezig ben om de domein autoriteit te vergroten door middel van linkbuilding.

Referenties

Datum:
09-01-2018
Van:
Jasmijn van Diest
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij zijn heel tevreden met het werk wat Liselore heeft geleverd. Liselore werkt netjes en snel, en de communicatie was altijd duidelijk.

Uitgevoerde opdrachten

Engelse Tekstschrijver met Affiniteit voor Techniek
Beste freelancers,    Voor het inrichten van de nieuwe (Engelstalige) website zijn we op zoek naar een gedreven tekstschrijver.    Wij leveren al jaren wereldwijd nieuwe, gebruikte en gereviseerde onderdelen voor alle soorten van verticaal transportmaterieel. We hebben contacten wereldwijd en beschikken over een unieke onderdelen…
Woerden 25 apr
Vertaling Medisch Technische Gebruikershandleidingen EN/DE -...
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler Engels - Nederlands en/of Duits - Nederlands voor het vertalen van verschillende folders en gebruikershandleidingen voor medische apparatuur. Het hebben van een technische achtergrond is hierbij een pré.    De documenten kunnen aangeleverd worden in Engels of Duits.…
Oostvoorne 29-09-2017

Vraag Liselore direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden