Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Liselore

Liselore Verschuren

SEO copywriter, tekstschrijver en blogger

Locatie: Tilburg
|
Actief sinds: 12-09-2017
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 103 keer
|
KvK-nummer: 17226762 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Liselore Verschuren

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik schrijf online teksten die ervoor zorgen dat jouw website meer bezoekers krijgt. En dat die bezoekers niet alleen lezen wat je te vertellen hebt, maar ook nog eens bij je kopen of contact met je opnemen.

Wil je meer resultaat behalen met jouw website? Ik zorg ervoor dat Google jouw website eerder in de zoekresultaten toont en dat zoekers verleid worden om op jouw link te klikken. Dit bereik ik met het schrijven van blogposts of het (her)schrijven van websiteteksten. Maar ik kan ook een uitgebreide SEO scan uitvoeren om de hele website onder de loep te nemen.

Ik schrijf allerlei teksten, van zakelijk tot creatief of een combinatie daarvan. Maar mijn specialiteit is het schrijven van technische teksten. Ik maak van een ingewikkeld technisch verhaal duidelijke content die ook begrijpelijk is voor leken.

Daarnaast is mijn pen zowel vloeiend in het Nederlands als in het Engels.

Uitgevoerde opdrachten

Vertaling Medisch Technische Gebruikershandleidingen EN/DE -...
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler Engels - Nederlands en/of Duits - Nederlands voor het vertalen van verschillende folders en gebruikershandleidingen voor medische apparatuur. Het hebben van een technische achtergrond is hierbij een pré.    De documenten kunnen aangeleverd worden in Engels of Duits.…
Oostvoorne 29 sep

Vraag Liselore direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden