Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Kaja

Kaja
Over Kaja

Beste,

Mijn naam is Kaja, een ervaren freelance online marketeer met een passie voor het creëren van resultaatgerichte content strategieën. Met 10 jaar ervaring in de recreatiebranche en 2 jaar als zelfstandig marketeer, bied ik een unieke combinatie van sectorinzicht en content expertise.

Mijn specialisaties omvatten Content creatie, Social Media Management, SEO (Search Engine Optimization) en CRO (Conversion Rate Optimization). Met bewezen successen in het opbouwen van merken, het vergroten van online zichtbaarheid en het genereren van waardevolle conversies, ben ik toegewijd aan het leveren van resultaten voor mijn opdrachtgevers.

Klanttevredenheid sstaat bij mij hoog in het vaandel. Met mijn vermogen om creatieve en vooruitstrevende oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van mijn klanten. Ik geloof in het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en samenwerking.

Door mijn diepgaande kennis van de recreatiebranche begrijp ik de unieke uitdagingen en kansen waarmee bedrijven...

 

Vraag Kaja direct om offerte


Stuur een bericht