Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Joyce

JoyceOver Joyce

Infinitum Legal Management is een veelzijdig juridisch advies- en managementbureau.

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de huidige problematiek binnen uw bedrijf en passen missies en visies op strategisch niveau toe. Wij werken doeltreffend en hebben een holistische aanpak ten opzichte van uw besluitvorming binnen uw bedrijf. Daarnaast bieden wij training en advies om uw langetermijncontinuïteit binnen uw onderneming te waarborgen. Onze cliënten bestaan uit zowel het grootbedrijf, het MKB, overheidsinstanties, rechtspersonen en particulieren.

Voor juridisch advies en ondersteuning zijn wij gericht op Civielrecht, Bestuursrecht, Intellectueel eigendom, Ondernemersrecht, Patentrecht, Auteursrecht. Het beschermen, beheren en vastleggen van uw merknaam/ uitvinding is een specialisatie binnen onze onderneming. Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de vereniging van Auteursrecht. Daarnaast werkt zij samen met gekwalificeerde advocaten en juristen en octrooigemachtigden.

Na jaren ervaring in de film en muziekbranche te hebben opgedaan - zowel ontwikkeld...

 

Vraag Joyce direct om offerte


Stuur een bericht