Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Ik ben een enthousiaste en creatieve schrijver en redacteur, die dol is op taal, veel waarde hecht aan juiste formuleringen en natuurlijk correcte spelling, maar ook snel en flexibel werkt. Met mijn bedrijf Past Presents maak ik in opdracht van particulieren stamboomboeken met het complete verhaal van hun voorouders - geschreven op basis van eigen, gedegen genealogisch onderzoek. Maar daarnaast kan je ook bij mij terecht voor alle mogelijke andere teksten of tekstjes, of het nu om copywriting, redactie of drukproefcorrectie gaat. Mijn taal is toegankelijk een aansprekend; ik geloof niet in 'gebakken lucht'. Ik sta altijd open voor overleg over de invulling van een opdracht en doe mijn best die zo snel en goed mogelijk af te leveren.

Portfolio

Leven beneden de maat. Het armoedige leven van Fra

Het verhaal van mijn onfortuinlijke overgrootvader, gepubliceerd in Gen., het magazine van het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis

Vraag Jacqueline direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden