Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Vind je het lastig om je product of dienst onder woorden te brengen? Heb je tekst nodig om je website te versterken? Wil je de aandacht van je bezoekers vasthouden? Vertel mij wat je te bieden hebt en ik verwoord je verhaal.

Mijn naam is Ineke. Ik ben werkzaam als trainer/consultant voor een wereldwijde organisatie waarvoor ik veel op reis ben. Ik gebruik tekst om lastige zaken helder uit te leggen. Door mijn werk heb ik te maken met verschillende culturen. Hetzelfde verhaal steeds anders vertellen en zorgen dat je mensen mee krijgt. Dat is wat ik doe en dat is waar ik goed in ben.

Mijn specialiteit is het overbrengen van jouw boodschap met de juiste woorden. jij bent de deskundige, ik geef je boodschap vorm. Schrijven is voor mij samenwerken aan het resultaat wat jij voor ogen hebt. Ik denk met je mee, maar denk niet voor je.

Portfolio

Opdracht-reisbeschrijving-Cappadoci--.docx

Een reisbeschrijving

Voor mijn opleiding tekstschrijven en redigeren moest ik een reisbeschrijving maken. Doel was om de tekst zo levendig te maken dat de lezer zelf deze reis zou willen beleven.
Wat-heeft-de-elfstedentocht-met-het-nieuwe-werken-te-maken.docx

De elfstedentocht

Dit is een blog over de organisatie van de Elfstedentocht. Mijn verwondering over het zo goed en geolied organiseren van zo'n groot evenement. Waarom lukt dat niet met een IT project?

Vraag Ineke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden