Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Hans

Hans Adams
Over Hans

Hallo,
Ik ben een persoon die al vanaf jongs af aan al precies wist wat ik zou willen worden, de techniek trok mij zeer aan en heb Electronica gestudeerd. Veel praktijk ervaring heb ik opgedaan als Field Application Engineer voor beveiligingssystemen.
Daarna wilde ik een nieuwe uitdaging en ben bij een Japanse multinational gaan werken als Application Engineer voor halfgeleider producten en later als manager. Mijn rol was om technisch support te geven aan internationale klanten, training aan distributeurs, product promotie bezoeken aan klanten en marketing support aan desbetreffende collega’s.
Een aantal jaar geleden ben ik mij volledig op marketing activiteiten voor technische producten gaan richten omdat het een interessant en gespecialiseerd vak is. Je moet van allerlei zaken op de hoogte zijn zoals product kennis om artikelen te schrijven, kennis van desktop publishing software om promotie materialen te maken en natuurlijk ook de spirit om om te...

 

Portfolio

Advertentie in CIE (Components In Electronics)
Loading.

 

Vraag Hans direct om offerte


Stuur een bericht