Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Eef Rhodee

Eef Rhodee van der Kam
Over Eef Rhodee

Plannen, organiseren, structureren en professionaliseren. Consider it done met mijn hulp.

Dag, ik ben Eef Rhodee. Mijn enthousiasme kent geen grenzen wanneer een dag afwisselend en dynamisch verloopt. Zo'n dag waarop ik zeg: 'I love it when a plan comes together.' (Kolonel John "Hannibal" Smith, The A-Team). Ik neem online en op afstand (vanuit eigen kantoor) ondernemers in de vrijetijdssector taken uit handen op het gebied van officemanagement en online marketing. Als extra bonus breng ik mijn ondernemers mindset mee.

Jouw uitdaging mijn passie
Voor veel ondernemers zijn taken en werkzaamheden veelomvattend. Het is een uitdaging om dan overzicht te houden. Denk aan overvolle email boxen, klantvragen die te lang blijven liggen, afspraken die worden vergeten, Social Media wordt ad hoc opgepakt en er is geen tijd voor marketing.

Als virtueel assistent help ik ondernemers die moeite hebben met hun online zichtbaarheid en die het lastig vinden om de interne organisatie...

 

Vraag Eef Rhodee direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
EvenEef
KvK-nummer: 63864991