Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Dorien

Dorien Bot

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 10-01-2018
|
Uurtarief: € 37
|
Profiel bekeken: 176 keer
|
KvK-nummer: 68107749 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Hipogloso

Adresgegevens

Cornelis Troostplein 17-3
1072 JJ Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Freelance vertaler, docent en leermiddelenontwikkelaar Spaans in Nederland. Het liefst doe ik zoveel mogelijk verschillende dingen, zo lang ze allemaal met Spaans te maken hebben. Zo vind ik het leuk om over onderwijsinnovatie na te denken en om materiaal te maken, waarmee docent en leerling prettig aan de slag kan. Ook vind ik het leuk om te puzzelen op een vertaling. Op het gebied van vertalingen richt ik me op teksten van het Spaans naar het Nederlands, met een voorliefde voor officiële formulieren (uittreksels van de Kamer van Koophandel, trouwaktes, geboorteaktes, etc).

Portfolio

Balabrería

Ik heb zelfstandig een lesmethode ontwikkeld voor Spaans op het VMBO. De volledig digitale methode vindt u op www.balarería.com. Uitgangspunten zijn dat leerlingen beter leren als ze plezier hebben in wat ze doen, als ze zelfstandig aan de slag kunnen, zodat de docent zijn/haar handen vrij heeft om met kleinere groepjes te werken en het doel is ook om de leerlingen zoveel mogelijk bloot te stellen aan de taal.

Vraag Dorien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden