Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Claudia

Claudia Lakens
Over Claudia

Door mijn jarenlange werkervaring in verschillende management-ondersteunende functies heb ik mij ontwikkeld tot een loyale, flexibele, onafhankelijke, zelfstandige én verantwoordelijke alleskunner.

Ik ben populair gezegd het stressbestendige 1001-dingen-doekje, de assertieve (s)pin in het web, de regelneef in hart en nieren. Ik ben open, spontaan en extravert, maar ook zeer integer en discreet en combineer dat met een Rotterdamse no-nonsens arbeidsethos en hands-on mentaliteit.

Mijn specialisaties liggen in het ondersteunen en ontzorgen op secretarieel, operationeel en organisatorisch gebied. Ik doorzie situaties snel, signaleer knelpunten en acteer oplossingsgericht. Zonder verlies van authenticiteit en oprechtheid pas ik mij als een kameleon aan in verschillende situaties en omgevingen.

Onder de naam Ms. Fixit biedt ik mijn dienstverlening aan voor bedrijven én particulieren, op uur- of projectbasis, vanuit uw locatie, mijn thuislocatie of een combinatie daarvan.

Ik ga graag voor u...

 

Vraag Claudia direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Claudia, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0655150828
Website
Bedrijfsnaam
Ms. Fixit
Social Media

Stuur een bericht