Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Ms. Fixit

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Door mijn jarenlange werkervaring in verschillende management-ondersteunende functies heb ik mij ontwikkeld tot een loyale, flexibele, onafhankelijke, zelfstandige én verantwoordelijke alleskunner.

Ik ben populair gezegd het stressbestendige 1001-dingen-doekje, de assertieve (s)pin in het web, de regelneef in hart en nieren. Ik ben open, spontaan en extravert, maar ook zeer integer en discreet en combineer dat met een Rotterdamse no-nonsens arbeidsethos en hands-on mentaliteit.

Mijn specialisaties liggen in het ondersteunen en ontzorgen op secretarieel, operationeel en organisatorisch gebied. Ik doorzie situaties snel, signaleer knelpunten en acteer oplossingsgericht. Zonder verlies van authenticiteit en oprechtheid pas ik mij als een kameleon aan in verschillende situaties en omgevingen.

Onder de naam Ms. Fixit biedt ik mijn dienstverlening aan voor bedrijven én particulieren, op uur- of projectbasis, vanuit uw locatie, mijn thuislocatie of een combinatie daarvan.

Ik ga graag voor u aan de slag!

Vraag Claudia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden