Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Keesom Tekstontwerp

Adresgegevens

Top Naefflaan 23
1703 SR Heerhugowaard

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als TEKSTSCHRIJVER en WEBREDACTEUR (her)schrijf ik duidelijke, aantrekkelijke teksten voor uw folders, brieven en website. Hiermee breng ik de boodschap van uw bedrijf helder over op uw klanten.

Mijn sterke punt als schrijver is dat ik 'zware kost' kan omzetten in een toegankelijk stuk tekst. Verder zijn mijn teksten fris en denk ik graag 'buiten de lijntjes'.

Als TRAINER leer ik uw medewerkers om zélf goede teksten te schrijven. Ik train ze om kort en bondig te schrijven en om wollige teksten te herkennen en te herschrijven. Zo houden ze de kwaliteit van de bedrijfscommunicatie op peil, wat uw bedrijf een serieuze uitstraling geeft.

Portfolio

Wageningen UR Webcontent Corporate Communications.JPG

Webcontent Wageningen University

- Eindredactie Corporate website, schrijven en plaatsen van webcontent en foto’s (CMS GX Webmanager) - Usability en accesability website verbeteren - Redigeren van bestaande academische teksten

Referenties

Datum:
21-12-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik ben zeer tevreden over Carol. Ze werkt supersnel, luistert en voldoet aan mijn wensen en eisen. Deadline ruim optijd behaald, communicatie vriendelijk en helder. Voor ieder die een tekstschrijver zoekt: niet twijfelen, maar doen!

Uitgevoerde opdrachten

Controleren en Corrigeren Mailing B2B
Beste freelancers ,    Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die ons kan helpen om een bestaande mailing na te lezen voor de business to business. Daarnaast gaat het om corrigeren en eventueel te herschrijven,    Het betreft een kleine opdracht tegens een vaste prijs van ca. 50,- euro.
Den Haag 17-12-2016

Vraag Carola direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden