Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Carola

Carola

Ghostwriter, Storytelling, Branding, Levensverhaal

Locatie: Malden
|
Actief sinds: 18-05-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 124 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Voor: narratieve coaching, storytelling, branding, levensverhaal, ghostwriting, schrijfbegeleiding.....

Mag ik deze dans van u? :-)

Het menselijk verhaal boeit me mateloos. Van klein (het persoonlijk doorleefde) tot groot (het collectieve, universele).
Kernwoorden daarbij zijn bewustzijn, bezieling, authenticiteit, missie, expressie, betekenis en waarde.
Verdieping met een knipoog!

Wat kunt u verwachten?

Vanuit een coachingsachtergrond graaf ik naar de kern van een verhaal. En vanuit de journalistiek zoek ik de samenhang tussen de feiten. De schrijver in mij opereert daar waar de binnen- en buitenwereld samenkomen. Ik streef naar een die tekst 'goed, waar en mooi' is. Of, als u zelf wilt (leren) schrijven, kan ik u daarin begeleiden.

Als ZZP'er schrijf ik voor bedrijven waar ik naar passende en creatieve invalshoeken zoek. Ik hou van ondernemers met een missie. Om hun bevlogenheid in woorden te vangen en het pionieren een stem te geven. Zodat hun inspiratie gedeeld wordt en doorgegeven. Vaak laat ik daarvoor trouwens ook juist de klant aan het woord.

Anderzijds boeit het levensverhaal me enorm. In alles wat we doen nemen we immers onszelf mee. Terugblikken, betekenis geven aan de ervaringen en doorgeven... Of mensen die een gedachtegoed hebben en dat via een boek of artikel willen uitdragen...interessant! Meedenken in verhaallijnen, structureren, leuke anecdotes erin verwerken, beschrijvend én verhalend. Voor het doel dat u zich heeft gesteld, kruip ik als ghostwriter graag in uw huid.

Hoe dan ook wordt het een co-creatie. Een dans tussen wens en expressie, tussen u en mij!
Ik ben benieuwd op welke muziek :-)

Vraag Carola direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden