Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

CKK Liberté

Adresgegevens

Gedempte Gracht, 10-2 10-2
1509AA Zaandam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beste lezer,

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Bart Langereis en ik werk samen met een aantal zelfstandige en onafhankelijke specialisten onder de paraplu van CKK Liberté. Waarom? Omdat de ene opdracht alleen bestaat uit het schrijven van een tekst, of uit dtp werk, of het ontwerpen en bouwen van een website in Joomla of Wordpress. En de andere opdracht uit het opzetten van online communicatietraject, van ontwerp tot het bouwen van een online platform (site of blog) en van tekst tot zoekmachine optimalisatie. Dus de ene keer werken we met vier man sterk aan een totaaltraject en de andere keer soleert een van ons als specialist. Martine als vormgeefster/dtp-er, Rob als online developer, Bart als tekstschrijver/schrijver SEO formats en Geert als SEO/SEA specialist. Maar een ding staat vast, we delen elkaars expertises elke dag en daar wordt u als opdrachtgever alleen maar beter van.

En dat is voor u nog maar het begin. Want doordat wij werken onder een paraplu, zit u altijd droog. We werken volgens een standaard methode en volgens een standaard tarief. U krijgt bij totaalopdrachten altijd een vaste projectcoördinator als persoonlijk contactpersoon, die een een opdrachtomschrijving maakt en de voortgang controleert. Wij werken bij voorkeur op basis van een van te voren afgesproken fixed fee. Dus helderheid vooraf en geen discussies achteraf.

Wij hanteren een algemeen uurtarief van € 50,-, maar daar krijgt u wel een enorme 'bak' expertise voor. Het gaat namelijk niet om het uurtarief, maar om het bedrag onder aan de streep. Veel gezeur en gebrek aan kennis kost u namelijk meer tijd.

Gaan we de overwinning aan?

Bel of mail gewoon. Een vrijblijvend gesprek levert vaak meer op dan het doorgronden van de drive van een nieuwe freelancer.

Ons team ziet uw reactie graag tegemoet.

CKK Liberté
On- en offline communicatie

Portfolio

site-krk.png

Kuijs Reinder Kakes

Schrijven Seo Formats voor website
pbbz.jpg

PBBZ Accountants en Adviseurs

ontwikkeling logo, huisstijl, online performance
yamaha.jpg

yamaha

ontwikkeling site in Wordpress, schrijven SEO Formats, Adwords campagne
stam.jpg

Stam gerechtsdeurwaarders en incasso

Ontwikkeling huisstijl, website en applicaties voor online dienstverlening
overzicht.png

opdrachtgevers

Wij werken dagelijks voor een vast pakket van opdrachtgevers. We geven daarbij invulling aan zowel grafische als online projecten. Benieuwd wie dit zijn?

Vraag Bart direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden