Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Niek Monica Marinus Rosalyn Fatih Lotte Erwin Justin Wim Remco Mathias Evert Simone Dylan Svetlana

Profiel

Hallo!

Ben je op zoek naar een flexibele ondersteuner die een klus netjes en met zorg kan oppakken? Ik ben beschikbaar als freelance VA/projectondersteuner met werkervaring in verschillende branches (zowel voor zzp’ers als bedrijven).

Ik ben breed inzetbaar voor o.a.:
- redigeren van teksten
- structureren
- organiseren
- website (content)beheer
- acquisitie- en offertetrajecten

Mijn goede inlevingsvermogen in de doelgroep van de klant en de kritische vragen die ik stel, zorgen ervoor dat ik kan helpen in het meedenken over en uitvoeren van (verbeterings-)processen, waar ik veel plezier in beleef. Ook het herstructureren en herschrijven van artikelen en websiteteksten doe ik graag.

Op dit moment heb ik klanten in de Vastgoedbranche en Bedrijfsopleiding- en ontwikkeling, waarbij ik advies en ondersteuning heb gegeven op het gebied van marketing en communicatie en vele andere organisatorische zaken. Veelal voor enkele vaste uren per week, maar ook als losse opdrachten.

Een greep uit de werkzaamheden: het schrijven van marketingplannen, het aandragen van verbetervoorstellen van de website (layout- en taaltechnisch), projectmanagement voor promotionele bedrijfsfilms (van offertetraject tot en met de uitvoering op een externe locatie), het organiseren van events, en nog meer.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. En wie weet: tot een fijne samenwerking!

Vraag Angela direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden