Als freelancers zijn we zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van onze kennis en de broodnodige inspiratie. Gelukkig kunnen we elkaar daar een handje mee helpen en hoeft niet iedereen opnieuw het wiel uit te vinden. We hebben allemaal iets unieks te bieden, maar sommige mensen zijn wel heel bevlogen en succesvol in het helpen van anderen. Of het nou die irritant talentvolle presentatiecoach is, die handige blog met slimme SEO-tips of dat hart onder de riem van die onervaren starter, die je stap voor stap meeneemt in zijn bloeiende ondernemerschap. Wij willen weten wie die fantastische freelancers zijn!


Nomineer nu jouw favoriete blogger voor de titel: 'Meest inspirerende blogger voor freelancers'
 

Spelregels

  1. De blog is minimaal één jaar oud.

  2. De blog is Nederlands.

  3. De blogger blogt minimaal één keer per maand.

  4. De blogger schrijft over werkgerelateerde onderwerpen. 

  5. Het mag ook een steengoede vlogger zijn.

  6. Nomineer een persoon (de freelancer!), niet een bedrijf.

  7. De blogger hoeft niet zijn of haar geld te verdienen met de blog.

Waarom meedoen?

De winnaar van de verkiezing 'Meest inspirerende blogger voor freelancers' wint een jaarabonnement op Hoofdkraan.nl ter waarde van € 300,- !

Over de verkiezing

Naast het vinden van leuke opdrachten en opdrachtgevers voor freelancers wil Hoofdkraan.nl freelancers helpen met het vergroten van de online zichtbaarheid. Dit doen wij onder andere door bloggers op onze eigen website een platform te geven en ook door de verkiezing Meest inspirerende blogger voor freelancers.

Nomineer jouw favoriete freelancer!

Je kunt bloggers nomineren op deze pagina tot 16 oktober 2017. Vanaf die datum maken wij de top tien bekend op Facebook, waar jullie bepalen wie zich dé meest inspirerende blogger voor freelancers mag noemen! (vergeet dus niet te liken)