Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Digitale Plattegrond van een Regio (Friesland)

Opdracht ID: 46921

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-03-2021
Reacties: 2
Locatie: Vegelinsoord, Friesland
Laatst gewijzigd: 11-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die mij kan helpen om een digitale plattegrond te maken van een gebied/regio (bijvoorbeeld via Mymaps). Op deze plattegrond moeten 8-12 percelen ingetekend worden waar zonnepanelen of natuur is voorzien. Voor deze opdracht is het nodig om fysiek af te reizen naar omgeving Oudehaske-Friesland. Dit om iemand te interviewen die de locaties kan aanwijzen.

Aan het einde van het traject wil ik, naast de jpeg/png, de bronbestanden ontvangen. Graag je uurtarief en enkele voorbeelden die je hebt gemaakt. Startdatum per direct en over +/- 2 weken afronden. Hoor graag als je vragen hebt. 

Ik zie jullie reacties graag voor maandag 15 maart aanstaande tegemoet.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (2)

Serge
Serge
08-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bas
Bas
08-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter

Grafisch Ontwerper

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…

Bewerking Ad creative foto’s

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Dag voor me brand ben ik op zoek naar iemand die goed is met het bewerken van foto’s (ad creative). Iemand die aantrekkelijke converterende ad foto’s kan maken. En ze snel kan leveren. Heb 3 a 5 foto's die bewerkt moeten worden voor ads te maken.

Design voor borden

Geplaatst: 18 jan
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 

Grafisch Ontwerper voor glossy magazine!

Geplaatst: 22 jan
Grafisch Ontwerper voor glossy magazine! Ben jij een jonge en getalenteerde grafisch ontwerper? Wil je deel uitmaken van ons team, voor hét glossy uitvaartmagazine dat taboes doorbreekt? Dan zoeken wij jou! Functieomschrijving: Ontwerpen van visueel aantrekkelijke lay-outs, rekening houdend met onze eigen unieke huisstijl. Creëren van grafische elementen die passen bij de inhoud van het…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht