Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler Nederlands-Duits Gezocht

Opdracht ID: 15489

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 19-02-2014
Reacties: 3
Locatie: Assen, Drenthe
Laatst gewijzigd: 05-03-2014
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Vertalen van veilingteksten van NL naar Duits: postzegelkavels en modeltreinkavels.
+ waarschijnlijk in de toekomst nog meer veilingen.

Wij zijn een online veilinghuis voor verzamelaars. Wij organiseren zo'n 20 wekelijks veilingen voor o.a. munten, boeken, speelgoed, platen, stripboeken etc. De kavels van de wekelijkse postzegelveiling en de modeltreinen veiling worden door mij van het NL naar het DUI vertaald. 

Voor de week van 3 maart en ook voor toekomstige perioden van afwezigheid ben ik op zoek naar een back-up vertaler, die de kavels (en soms dringende nieuwsbrieven) van mij kan overnemen. Het gaat hierbij wekelijks om ca 150 modeltreinen kavels (in totaal om ca 5000-8000 woorden), 150 postzegelkavels (ca 5000-6000 woorden). Voor deze week staat nog een themaveiling voor de modeltreinen op de planning; de N-Spoor veiling met ca 100 kavels (3000-5000 woorden). Voor deze veilingen heb ik een woordenlijst van veel voorkomende terminologieën, welke de vertalingen erg vergemakkelijkt.

De kavels worden als een word document aangeleverd. Ik zou u de eerste teksten op vrijdag 28 februari kunnen en daarna elke dag een nieuwe batch met teksten. We zouden alle vertalingen op donderdag rond 13:00 uur weer binnen moeten hebben.

U zou niet alle 3 veilingen hoeven te vertalen. Graag verneem ik ook van u als 1 of 2 veilingen kunt overnemen in deze week.

Bedankt en vriendelijke groet,

Freelance vertalers die hebben gereageerd (3)

Ulrike/Uli
Ulrike/Uli
19-02-2014
6 referenties
Gemiddelde score
9.3
Diemer
Diemer
19-02-2014
0 referenties
Gemiddelde score
Katrin
Katrin
19-02-2014
12 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance vertaalopdrachten

Vertaler Nederlands - Pools

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een tekst van plusminus 110 woorden kan vertalen professioneel van Nederlands naar Pools.

Vertaling N-E biografie

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het schrijven van een biografie van 20.000 woorden, Nederlands > Engels. Geen deadline, aantrekkelijk tarief is belangrijker.   

Vertaling 3 documenten Spaans - Nederlands

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, 3 documenten vertalen van Spaans naar Nederlands door een beëdigde vertaler. Het zijn 3 documenten betreffende: 'Antecedentes judiciales', 'Registro civil' & 'Certificado de solteria'. Het gaat om effectief 4 pagina's te vertalen. De documenten zijn benodigd bij een aanvraag aan het IND.

Vertalen NL-Engels

Geplaatst: 14-12-2023
Beste freelancers, Ben op zoek naar iemand die onze website van het NL naar het Engels kan vertalen.

Franstalige (native) freelancers gezocht

Geplaatst: 12-12-2023
Beste freelancers, Controle en aanpassen Franse webshop vanuit huis. Ons bedrijf heeft 3 Franse websites. Hierop staan veel fouten. Op basis van prioriteit (bezoekers volume per pagina) dient dit aangepast worden.  

Vertaler Nederlands-Duits gezocht voor enkele prentenboeken

Geplaatst: 01-08-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren kinderboekenvertaler Nederlands-Duits, liefst met islamitische achtergrond of affiniteit met islam en moslims, gezien de in de boeken gebruikte terminologie. De 3 prentenboeken zijn allen 28 pagina's. Aantal pagina's Word verschilt per prentenboek. Graag ontvangen wij een offerte per pagina Word of per woord.  

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 02-10-2023
Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een echtscheidingsakte van het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht