Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Commerciele Tekst voor Verzamel Website Therapeuten

Opdracht ID: 48369

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-07-2021
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-07-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die onze tekst van de website wil aanpassen zodat deze meer aanspreekt bij potentiele klanten.

Wij zijn een verzameling van verschillende therapeuten en hebben hiervoor een website waar potentiele klanten een afspraak bij ons kunnen maken.  Ons doel is dus om op te vallen bij onze doelgroep. De huidige tekst voldoet hier onvoldoende aan, het betreft een tekst van 501 woorden.
 
Kan jij helpen om op te vallen? Dan kom ik graag in contact met jou!

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Anne Marie
Anne Marie
16-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Brigitte
Brigitte
16-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Esmeralda
Esmeralda
19-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Yuki
Yuki
20-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Trouwspeeches schrijven

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Redigeren van verhaal

Geplaatst: 8 apr
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Onze home-pagina herschrijven

Geplaatst: 20 mrt
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.

Gezocht tekstschrijver

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar en tekstschrijver die kan helpen en assisteren bij het schrijven en corrigeren van teksten welke we voornamelijk gebruiken in mailingen en nieuwsbrieven. Ook is het fijn indien er kennis en ervaring aanwezig is voor de opmaak van nieuwsbrieven. Niet in technische zin maar meer communicatie gericht.

Hulp bij het schrijven van een zelfhulpboek

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Mij ondersteunen met het schrijven van een zelfhulpboek m.b.t. tot scheiding d.m.v. interviews. Ik zou graag een uurtarief willen weten, en zelf de invulling aan geven wanneer een interview gepland wordt. Mocht het dus een maand financiel niet haalbaar zijn, dat we dan ook geen afspraak inplannen.

Feedback van paper

Geplaatst: 8 feb
Goedemorgen, Voor 20-02 moet ik feedback van een paper verwerkt hebben. Echter heb ik geen expertise over het thema en was mijn eerste poging heel hard mislukt. Mijn vraag aan u, of u ook van het aanpassen en verwerken van feedback bent. Graag wil ik mijn paper laten verbeteren door middel van u service. Het gaat om een paper over Cyberoperaties van ca. 5400 woorden. Met vriendelijke groet, Kiki

Redacteur glossy Uitvaart magazine

Geplaatst: 22 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste redactrice om ons team te versterken, voor hét glossy uitvaartmagazine. Ben jij gepassioneerd over het schrijven van redactionele stukken en het interviewen van ondernemers in de uitvaartbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: Voeren van inspirerende interviews met ondernemers binnen de uitvaartsector. Schrijven van boeiende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht