Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht tbv Ontwikkeling Woordzoekspel

Opdracht ID: 48257

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-07-2021
Reacties: 5
Locatie: Culemborg, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een woordzoekerspel voor mij kan maken. Ik heb een soort lijstje van eisen gemaakt waaraan het programma moet voldoen om er goed mee te kunnen werken. Ik heb eventueel ook een voorbeeld.

Het moet mogelijk zijn zo’n 40 tot 50 woorden in te voeren door middel van een kopieer en plakken, maar liefst wel allemaal tegelijk. Deze gegevens komen uit een ander bestand. In het spel moet vooraf aangegeven kunnen worden, in de voorkeuze instellingen, hoe de puzzels gemaakt moeten worden.
De woordjes die ingevuld kunnen worden moeten horizontaal, verticaal en diagonaal en eventueel in tegenovergestelde richting weergegeven worden. Vooraf moet bij de voorkeursinstellingen aangegeven worden hoe de woorden verwerkt moeten worden.
De woorden kunnen maximaal een aantal posities breed zijn, als de woorden verwerkt zijn in het spel moeten er een aantal posities(letters) overblijven. De zogenaamde ‘overgebleven’ posities (letters) zijn bepaald door de oplossing die we van te voren hebben ingegeven en vormen de oplossing van de puzzel.

Bijvoorbeeld:
De oplossing is: "HET WORDT DE HELE ZOMER ZONNIG EN LEKKER WARM".  Dan worden daarna de ‘zoekwoorden’ ingegeven. De ingegeven zoekwoorden vullen het raster. Als de woorden (letters) vervolgens weggestreept worden, blijven er letters over. Deze letters vormen dan de zin, zoals we die vooraf gedefinieerd hebben. Dit moet het programma kunnen: Het raster / de vakken, moet uitgeprint kunnen worden. Of deze nu 16 vakken breed wordt, of 20 vakken breed, de hoogte en breedte moet altijd op het zelfde formaat geprint worden. Deze moet met name als PDF kunnen worden afgedrukt/opgeslagen.

Daarnaast moeten er een lijst geproduceerd kunnen worden met de woorden die in de puzzel verwerkt zijn, verdeeld over 2 rijen met woorden. Ook deze lijst moet aan bepaalde formaten voldoen en mag een bepaalde afmeting niet overschrijden. Feitelijk moet de afdruk voldoen aan een bepaald formaat (hoogte – breedte) waarbinnen bijvoorbeeld 2 x 20 woordjes staan, maar dat zouden er ook 1 x 20 en 1 x 30 woorden kunnen zijn - de woordjes worden dan kleiner).
De output mag bestaan uit één PDF waarin zowel de puzzel als de woordjes staan, maar mag ook als 2 PDF’s worden afgedrukt. Waarbij de naam duidelijk herkenbaar is, bijvoorbeeld ‘NAAM PUZZEL.PDF – NAAM WOORDJES.PDF. Een dergelijk optie zouden we ook bij de voorkeursinstellingen moeten kunnen aangeven. De output moet in Caprital. 
Verder moet er een scherm kunnen worden afgedrukt met de oplossing van de puzzel, waarbij de overgebleven letters (de oplossing) op een goede manier zichtbaar is. De puzzel moet voorzien kunnen worden van een naam (voor de herkenning) en bij het uitprinten (als PDF) moet er handmatig een naam aan de PDF kunnen worden toegekend.
Het programma moet gebruikt kunnen worden in een Windowsomgeving of via een Web-based app maar het gaat om de output.

Ben jij de programmeur die ons hiermee kan helpen?
Reageer dan nu!

PHP programmeurs die hebben gereageerd (5)

Jurre
Jurre
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Didier
Didier
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Roelf
Roelf
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance PHP opdrachten

Website nakijken

Geplaatst: 16 feb
Hallo meneer/mevrouw, Ik wil graag een persoon inhuren die kennis heeft van .php  om een eenvoudige website na te kijken. Waarschijnlijk zit er een fout in de code.  

Backend Laravel Developer

Geplaatst: 16 feb
Hi freelancers! Wij zijn tijdelijk voor op regelmatige basis opzoek naar een Backend Laravel Developer. Omdat dit een belangrijke klant van ons is dienen wij samen duidelijke afspraken te maken. Als eerste, verwachten wij het volgende: - Aantoonbare ervaring met Laravel - Ervaring met Vue.js - Ervaring met Tailwind CSS framework - Als je ook nog eens ervaring hebt met het Bagisto thema scoor je extra…

PHP ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (php) ontwikkelaar die op regelmatige basis ondersteuning kan bieden. Op dit moment gaat het specifiek om een project waarbij een bestaande applicatie is overgezet naar een andere server. Hierna werkt het vasthouden van de sessie niet meer. Ik verwacht dat dit snel op te lossen is. Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie waarvan…

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 02-09-2023
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30-06-2023
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21-06-2023
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht