Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

WordPress Freelancer Gezocht

Opdracht ID: 55079

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 mei
Reacties: 5
Locatie: Voorburg, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 10 jun
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken.

Waar zijn we naar op zoek
De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden van WordPress-websites/plugins en front-end webdevelopment en die openstaat om zich er verder in te ontwikkelen.
Je bent circa 8 uur per week beschikbaar en kunt je uren flexibel inzetten.

Vereisten
Voor WordPress-hooks, functions.php, custom themes en WP_Post draai jij je hand niet om. Ervaring met responsive webdesign.

Wij bieden
Werkervaring waar je echt wat aan hebt. Budget: € 10 tot € 12 p.u. Locatie: Den Haag, Zuid-Holland

Ben je geïnteresseerd? Dan horen we graag van je.

Aanvullende vragen:

Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee
Bestaande website moet worden vernieuwd.: Nee
Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee
De mogelijkheid voor een blog moet aanwezig zijn.: Nee

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (5)

Manolito
Manolito
21-05-2024
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Minaxi
Minaxi
21-05-2024
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Nick
Nick
22-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
22-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Nerdy
Nerdy
10-06-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance Wordpress opdrachten

Cookie consent

Geplaatst: 10 jun
We willen graag een cookie consent willen installeren op onze website zodat dit betere google ads leads geeft. Het is een wordpress website. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Nee Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet aanwezig zijn.: Nee

Wordpress (Divi) website voor een duurzaamheidsadviesburo

Geplaatst: 6 mei
Beste, Ik zoek ondersteuning en actief meewerken/adviseren bij het bouwen van een wordpress site in Divi. Totaal ca 10 pagina's. Het gaat om een website voor een duurzaamheidsadviesbureau. Kleurenpalet, look/feel, lettertypes etc. en een gedeelte van de content is al klaar. Ik wil graag actief meewerken om mij zo zelf Divi eigen te maken (makkelijker om daarna (gedeeltelijk) zelf de site te kunnen…

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 3 dagen kan opleveren. De website bestaat uit 6 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

Onderhoud wordpresss website

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, We hebben een Wordpress website, welke wij per kwartaal onderhouden willen hebben (de site is puur ter ondersteuning van ons bedrijf, wij doen goed SEO of SEA optimalisaties; we hebben een andere manier van klanten benaderen) - Thema update - Plugin update - Algemene updates - Onderhoud/aanpassingen op afroep zouden er een aantal partijen hier tarieven voor kunnen leveren?  

Betrouwbare Partner voor Website-Onderhoud

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Wij, een vooraanstaand bedrijf in ventilatieoplossingen, zijn op zoek naar een professioneel team of freelancer om het onderhoud van onze drie websites te verzorgen. We willen een partner die snel en efficiënt eventuele storingen en problemen kan oplossen, mochten die zich voordoen. Wat we nodig hebben: Onderhoud en Support: Regelmatig onderhoud van onze drie websites om optimale…

Updaten en opschonen website

Geplaatst: 29 apr
Ik heb het beheer over een website gekregen waar over de 10 jaren heen zoveel mensen op hebben gezeten dat de achterkant van de website nogal een rommeltje is. Onder andere is door de vele plug ins de achterkant van de website geblokkeerd. Ik moet dat met php my admin oplossen en dat begrijp ik niet. Daarbij toevoege van een kleine webshop/doneer mogelijkheid. Budget 30€ per uur Aanvullende vragen:…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht