Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Word Sjablonen Maken (Vormgeving en Opmaakstijlen)

Opdracht ID: 43577

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22-05-2020
Reacties: 3
Locatie: 3872
Laatst gewijzigd: 26-05-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij werken geregeld met (verschillende) word sjablonen. Onze schrijvers zijn geen Word experts, maar dankzij vooraf ingestelde opmaakstijlen (kop1, kop2, citaat, etc.) willen we de plannen die ze schrijven eenvoudig er professioneel uit laten zien.

De sjablonen die we nodig hebben zijn vrij uitgebreid en bestaan uit (verschillende combinaties van):
- voorblad
- colofon / voorwoord
- inhoudsopgave
- schutblad
- tekstdeel 1 (bv. 2 pagina's, met diverse kopjes)
- schutblad
- tekstdeel 2 (bv. 2 pagina's, met diverse kopjes)
- sluitblad

De sjablonen zouden het liefst eenvoudig op maat te maken zijn voor klanten van ons, bijvoorbeeld door hun eigen logo erin te zetten op een specifieke plek.

Ik zoek iemand (of combinatie van specialisten) die enerzijds vormgever is en anderzijds de word-instellingen van het sjabloon heel goed kan instellen. We willen graag een aantal word sjablonen die opvallend mooi zijn. Daarnaast zijn er een aantal ideeën en wensen qua vormgeving, deze kunnen we eerst aan de telefoon of via teams doornemen.

Het plan is:
stap a) We kiezen voor 1 of 2 of 3 freelancers (of combinatie van specialisten mag ook) die op kort termijn 2 word sjablonen willen vormgeven en goed instellen qua opmaakstijlen e.d.
stap b) We testen de gemaakte word sjablonen, eventueel pas je nog wat aan in de opmaak als nodig. Als ze goed zijn willen we graag de gemaakte word sjablonen in 3 kleurvarianten maken.
stap c) Diegene die de mooiste/beste word sjablonen maakt zullen we vragen om nog 10 a 20 word sjablonen te maken (exacte hoeveelheid nog te bepalen).
stap d) Bij goede ervaring willen we de samenwerking graag doorzetten en er maandelijkse terugkerende afspraak van maken, bijvoorbeeld 5 nieuw sjablonen per maand maken (zou ook meer kunnen worden).

Om reacties goed te kunnen beoordelen zou het me helpen om een paar word sjablonen te zien die je eerder hebt gemaakt en een toelichting op de technische kennis/vaardigheden/mogelijkheden die je bezit.

Voor de prijs graag een prijs opgeven voor stap a en b, zodat ik het enigzins goed kan vergelijken. Dus eerst even met elkaar bellen om af te stemmen, daarna 2 word sjablonen maken en reviewronde.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (3)

Peter
Peter
22-05-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ivanka
Ivanka
22-05-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Tim
Tim
22-05-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ontwerp opdrachten

Fotoshop opdracht

Geplaatst: 10 apr
Beste freelancers, Een kleine photoshop opdracht (indien mogelijk). Het gaat om het bewerken van een foto van een terrasgedeelte dat er wat fleuriger uit moet komen te zien (iets met bloemen/plantenbakken en mensen op het terras). Het moet terrasweer uitstralen. Budget n.t.b./in overleg.

Technische ondersteuning bij zoommasterclass

Geplaatst: 11 mrt
Beste freelancers, Voor een online eductatie programma zoeken wij een expert die ons kan helpen het technisch goed opzetten van de zoommasterclass-serie. De zoommasterclass bestaat uit: - live introductie - filmpje van een presentatie door een kunsthistoricus - live workshop door een kunstdocent - live afronding De zoom is toegankelijk voor de mensen die zich vooraf aanmelden. Daarbij willen we de…

Vormgever voor magazine

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Ik ben uitgever van een puzzelmagazine en ik ben op korte termijn op zoek naar een nieuw vormgeef bureau voor de opmaak van het magazine. Dit moet geen éénpitter zijn en ervaring met het opmaken van magazines is een vereiste. We werken met vaste stramiens en een vaste planning die steeds 4 weken opschuift. Ben je op zoek naar een opdracht waar je je voor langere termijn…

Promotie Flyer(s)

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een freelancer voor het maken van een promotie flyer. Wij houden van een strakke en exclusieve look. Ons logo is zwart/goud. Wij verkopen en leggen vloeren en wandpanelen.  Het gaat om een langdurige samenwerking.  Budget Max €100 per flyer.

Ontwerper voor Marketplace Listings

Geplaatst: 16 jan
Hallo ontwerper! Wij zijn een multibrand ecommerce bedrijf uit de Randstad. Wij importeren private label goederen en verkopen deze onder vier eigen merken op diverse marktplaatsen. Aangenaam. Momenteel zoeken wij een ontwerper voor het maken van conversie verhogende listings. Een listing bestaat uit productfoto’s, detailfoto’s, sfeerbeelden en explainer beelden. Het is van belang dat je…

Visuele (Jaar)verslag (zonder veel cijfers)

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een korte presentatie kan maken in film of powerpoint met de hoogtepunten uit 2023 voor ons bedrijf.

Redacteur en vormgever

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik zoek een redacteur en vormgever die bekend is met Indesign. Mijn manuscript is autobiografisch en beschrijft mijn verhaal. Herstel van een zeldzame hooggradige vorm van kanker en de weg daarna. Oude patronen onderzoeken die mijn gezondheid hebben benadeeld. Een ghoswriter is ook goed. Redelijke prijs graag...
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht