Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Word Sjablonen Maken (Vormgeving en Opmaakstijlen)

Geplaatst op:
22 mei 2020 10:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Overige Design & Multimedia
Opdracht ID:
43577
Status:
In afwachting van gekozen freelancer
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
3872

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij werken geregeld met (verschillende) word sjablonen. Onze schrijvers zijn geen Word experts, maar dankzij vooraf ingestelde opmaakstijlen (kop1, kop2, citaat, etc.) willen we de plannen die ze schrijven eenvoudig er professioneel uit laten zien.

De sjablonen die we nodig hebben zijn vrij uitgebreid en bestaan uit (verschillende combinaties van):
- voorblad
- colofon / voorwoord
- inhoudsopgave
- schutblad
- tekstdeel 1 (bv. 2 pagina's, met diverse kopjes)
- schutblad
- tekstdeel 2 (bv. 2 pagina's, met diverse kopjes)
- sluitblad

De sjablonen zouden het liefst eenvoudig op maat te maken zijn voor klanten van ons, bijvoorbeeld door hun eigen logo erin te zetten op een specifieke plek.

Ik zoek iemand (of combinatie van specialisten) die enerzijds vormgever is en anderzijds de word-instellingen van het sjabloon heel goed kan instellen. We willen graag een aantal word sjablonen die opvallend mooi zijn. Daarnaast zijn er een aantal ideeën en wensen qua vormgeving, deze kunnen we eerst aan de telefoon of via teams doornemen.

Het plan is:
stap a) We kiezen voor 1 of 2 of 3 freelancers (of combinatie van specialisten mag ook) die op kort termijn 2 word sjablonen willen vormgeven en goed instellen qua opmaakstijlen e.d.
stap b) We testen de gemaakte word sjablonen, eventueel pas je nog wat aan in de opmaak als nodig. Als ze goed zijn willen we graag de gemaakte word sjablonen in 3 kleurvarianten maken.
stap c) Diegene die de mooiste/beste word sjablonen maakt zullen we vragen om nog 10 a 20 word sjablonen te maken (exacte hoeveelheid nog te bepalen).
stap d) Bij goede ervaring willen we de samenwerking graag doorzetten en er maandelijkse terugkerende afspraak van maken, bijvoorbeeld 5 nieuw sjablonen per maand maken (zou ook meer kunnen worden).

Om reacties goed te kunnen beoordelen zou het me helpen om een paar word sjablonen te zien die je eerder hebt gemaakt en een toelichting op de technische kennis/vaardigheden/mogelijkheden die je bezit.

Voor de prijs graag een prijs opgeven voor stap a en b, zodat ik het enigzins goed kan vergelijken. Dus eerst even met elkaar bellen om af te stemmen, daarna 2 word sjablonen maken en reviewronde.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Peter Peter 22-05-2020
Ivanka Ivanka 22-05-2020
Tim Tim 22-05-2020
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Design van Unieke Tattoeage
Beste freelancers,    Ik ben al een tijdje op zoek naar een goed en uniek tattoo design die qua grootte past op de binnenkant van mijn bovenarm, dus niet te groot.     Ik ben zelf groot fan van Banksy dus qua stijl/design iets in die richting zou vet zijn, maar is niet vereist. Daarnaast kan je rekening houden met de volgende…
28 mei
Scriptiebijlagen van PDF naar Word Omzetten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die expert is met het gebruiken van Word en PDF bestanden.    Voor mijn scriptie moet ik bijlagen toevoegen, ik heb meer dan 100 pagina's aan bijlagen. De bestanden die in MS Word moeten worden toegevoegd zijn PDF bestanden. Het lukt mij zelf niet om ze zonder verhaspeling te…
25 mei
Kleine Aanpassingen met Photoshop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die kleine aanpassingen kan maken op een document met Photoshop. Het gaat om 2 woorden die aangepast moeten worden.    Heb je ervaring met Photoshop? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
8 mei
Visual Designer voor Promotie via Social Media
Beste freelancers,    Gezocht: jonge, frisse, visual designer gezocht voor social media!    Het gaat om de branding van een jubileumcongres in 2021. De focus ligt echt op social media ontwerpen en dan met name korte video's - bij voorkeur in één huisstijl / dezelfde lijn. Daarnaast willen we de event website in…
6 mei
Kleine Photoshop Opdracht (Boekenserie)
Beste freelancers,    Photoshop opdracht(je) waar ik hulp bij nodig heb. Wil graag van een bestaande boekenserie een voorkant bewerken. Andere achtergrondfoto en de titeltekst aanpassen (met gebruik van hetzelfde lettertype of zeer gelijkend).    Ik kan natuurlijk zelf uuuuuurenlang aanklooien, maar... in deze tijd steun ik graag…
29 apr
DWG Bestand Opmaken voor Golfplank
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de opmaak van een DWG freesbestand. We willen graag een golfplank frezen en hiervoor hebben wij een tekening nodig van een copie van deze te frezen golfplank.    Heb je hier verstand van en kan je ons helpen? Dan komen wij graag met je in contact en kunnen…
28 apr