Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Woningfotograaf omgeving Ede/Nijmegen (freelance)

Opdracht ID: 54673

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26 feb
Reacties: 0
Locatie: Veenendaal, Utrecht
Laatst gewijzigd: 26 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Als freelance woningfotograaf vertrek je vanuit thuis naar verschillende locaties.
Aangekomen op de locatie loop je een rondje door de woning, geeft stylingadvies waar nodig is. Dan maak je mooie foto’s, 360 graden foto’s, een woningvideo en een hoogtefoto. Lekker divers dus!
Aan het eind van de dag upload je materialen thuis. Dit wordt vervolgens bewerkt en verwerkt door het productieteam en opgestuurd naar de klant. Elke dag ontmoet je verschillende soorten mensen, bezoek middenwoningen maar ook grote prachtige villa’s. Naast jouw media skills is het ook erg belangrijk goede sociale skills te bezitten. Netheid niet alleen in uiterlijke vorm maar ook een sociale vorm is erg belangrijk. Hoewel de woningen in de buurt zijn zul je toch wat kilometers rijden.

WIE ZOEKEN WIJ?
- Je woont in of dichtbij Ede, Nijmegen of Arnhem.- Je bent in het bezit van rijbewijs B en auto.- Je hebt ervaring in deze tak van fotografie en hebt eventueel een opleiding hierin gevolgd.- Je bent sociaal, gedreven en gaat voor het beste eindresultaat. Jij bent ons visitekaartje namelijk!- Je bent flexibel in te plannen.

BEN JE IN HET BEZIT VAN?
- Full frame camera met minimaal een 16mm lens, bijv 16-35mm.- 360 graden camera.- Filmcamera: bijvoorbeeld een osmo pocket maar filmen met je full frame camera op een gimbal mag ook.- Je kan inmeten volgens de 'meetinstructie gebruiksoppervlakte wonen' gebaseerd op de NEN 2580 of beschikt over een Ipad pro met lidar laser en je kan woningen inscannen.- Eventueel een drone (bijv DJI Mini pro)

WAT KAN JE VERWACHTEN?
- Afwisselend werk waarbij je veel op de weg zit. je ontmoet verschillende type mensen en bezoekt unieke woningen!- Werken binnen een leuke organisatie, je brengt jezelf mee en nieuwe input wordt altijd gewaardeerd.- Het hangt af van het aantal opdrachten die je wilt uitvoeren, dit is dus een richtgetal: € 500 - € 4.000 per maand - Freelance / zzp

REAGEREN
Interesse? Reageer dan met je cv, motivatie en stuur je woningfotografie portfolio mee! (een paar Funda linkjes van recent aangemelde woningen voldoen ook) Als je motivatie en je cv aansluiten op de persoon die wij zoeken nodigen we je uit op het kantoor in Veenendaal. Zonder ervaring in de woningfotografie worden niet in behandeling genomen.

Tot snel!

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf gezocht Diepenveen 22 juni

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Op 22 juni gaan we trouwen. Dat doen we in Diepenveen. Om 14:00. We zoeken een fotograaf die dit moment voor ons wilt vastleggen en die na de ceremonie enkele foto’s met beide families zou willen maken.

Fotograaf bruiloft

Geplaatst: 19 mrt
Beste, voor onze bruiloft op 21 juni 2024 zoeken wij een fotograaf die de trouwceremonie voor ons kan vastleggen. Wij trouwen in Maarssen - Utrecht - op Park Goudestein. Duur is vanaf aankomst (met de boot) tot en met vertrek is ca anderhalf uur.

Bruidsfotograaf

Geplaatst: 22 mrt
Beste fotograaf, Wij op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft bij kasteel wijk van duurstede op 16 mei en eerste foto's van de bruid op een andere locatie. Verwacht tijdstip: 12:00-21:00/22:00  

Fotograaf gezocht voor feest in Vlaardingen 20 april

Geplaatst: 28 feb
Hi, op zaterdagmiddag 20 april geven wij een familiefeest in Vlaardingen en we zoeken nog een fotograaf, die wat leuke sfeerfoto's kan maken en aantal groepsfoto's. Het feest is van 16.00 tot 21.00 uur, maar je hoeft niet de hele tijd te blijven. Wie lijkt dit leuk om te doen? Budget is ong 300 euro. We horen het graag!

Fotograaf trouwerij

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, We zoeken een beginnende fotograaf, die vanaf 14:30 tot 17:00 uur foto’s maakt van onze trouwerij op 27 september 2024. Zelf wil ik graag het album maken, maar we zoeken iemand, die in dit tijdsbestek foto’s maakt bij kasteeltje de kinkelenburg te Bemmel.

Photographer needed for a concert on April 13

Geplaatst: 13 mrt
Hi, We’re looking for a photographer who can take few photos during our choir concert on 13th April, two hours in the afternoon, budget up to 50€ per hour  

Beginnend bruidsfotograaf gezocht

Geplaatst: 5 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een beginnende trouwfotograaf voor vr 13 september. We hebben geen wens betreft een fotoalbum. Alleen digitale foto's. Een fotograaf die exact weet welke momenten niet mogen ontbreken in een reportage en vanuit het juiste punt genomen. We hebben geen heel hoog budget. Het is van ca 10.00 uur tot 18.00 uur. Wie kan deze mooie dag voor ons vastleggen en meebeleven?…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht