Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Wie wil een ontwerpje maken voor mijn nieuwe auto?

Opdracht ID: 53324

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 05-07-2023
Reacties: 4
Locatie: Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 06-07-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hi hi,

Graag zou ik een leuk ontwerpje willen laten opmaken, om mijn nieuwe auto te laten branden in mijn huisstijl-kleuren. Kleur codes kan ik uiteraard delen. Het betreft een grijze Mini Countryman. Een stoere auto, maar mijn huisstijl kleuren zijn zacht roze, wat oranje, off white en grijs. Ik wil de auto dus wel een beetje girly, maar wel stoer houden.

Het hoeft allemaal niet zo mega spannend, maar een beetje creativiteit zoek ik wel. Graag wil ik mijn logo, website en insta terug zien en graag een goed verloopje erin. Nu heb ik een voorstel ontvangen van de car-wrapper, maar het zijn allemaal Losse elementen. Dus wie wil er nog wat creativiteit kwijt en kan mij snel bij dit klusje helpen?

Het ontvangen voorstel heb ik bijgevoegd. Het mag dus allemaal wel iets soepeler ;-)

Ik hoor het wel, voor wie het leuk vindt. Super thx! Groetjes, Daniëlle
 

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (4)

Pien
Pien
05-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ara
Ara
05-07-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
George
George
05-07-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Thomas
Thomas
05-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Oud logo op nieuw laten maken in goede kwaliteit

Geplaatst: 24 mei
Ik heb een foto van een oud logo ooit op een app gemaakt en van hele slechte kwaliteit die ik in goede kwaliteit nodig heb , hij moet echt overnieuw gemaakt worden in een goede kwaliteit/ gevectoriseerd voor print doel uiteinden, het gaat om een heel simpel logo

Logo en diverse plaatjes voor Dividend website

Geplaatst: 29 mei
Logo en diverse plaatjes voor een software website. Deze website zoek met Ai op goede dividend aandelen. De plaatjes moeten de volgende keywords hebben. Software, AI, aandelen, dividend, statistieken. Met ai geprobeerd maar niet het gewenste resulataat. Wie kan dit voor mij op maat maken? Aanvullende vragen: Logo moet geschikt zijn voor drukwerk.: Nee Bestaand logo en/of huidige huisstijl moet worden…

Huisstijl en website bouwen

Geplaatst: 27 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor Logo/huisstijl ontwerpen voor mijn eenmanszaak en een website bouwen in die huisstijl (responsive, WordPress).   

Uitvoering Design Merknaam Logo

Geplaatst: 14 mei
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons de laatste stappen kan zetten in het design voor een logo/merknaam voor een nieuw op te zetten merk. We weten al wat we willen en hoe het eruit moet komen te zien, dus het gaat alleen om de omzetting/uitvoering in software. Maar uiteraard is alle feedback welkom. We zien graag de reacties tegemoet! Mvg Maikel  

Ontwikkeling Huisstijl / Visuele identiteit

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zijn een nieuwe organisatie en wij willen een huisstijl ontwikkelen die aansluit op onze kernwaarden en organisatie. Hierna (of gelijktijdig) willen wij onze website laten ontwikkelen o.b.v. de huisstijl. Voor de huisstijl hebben wij een budget van 2000 euro en voor de website 2500 euro.  

Logo voor Recruitment Coöperatie

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor een Logo ontwerp voor gebruik in website, op social media en jobsites.  Meer informatie over ons en wat we willen: *** (+ pay off/slogan als iets van Stronger Together), (Label van **** en Powered by Arbeidsmakelaars)  Werving & Selectie van MBO+/HBO/WO Professionals in meeste branches zoals techniek, industrie, finance, business support, IT,…

Logo ontwerp

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vormgever die mijn logo kan verbeteren. Ik heb hier al een idee en een schets voor, maar ben nu op zoek naar iemand die dit kan professionaliseren! Het gaat om een logo voor mijn nagelsalon. Hetgeen mij aanspreekt is roze, vrouwelijk/sierlijk, maar toch strak. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht