Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Werkvoorbereider bij WBM Staalservice in Stramproy

Opdracht ID: 55176

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 31 mei
Reacties: 0
Locatie: Kantoor WBM Staalservice, Limburg
Laatst gewijzigd: 2 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
In deze functie van Werkvoorbereider ligt de focus op het ontwerpen, uittekenen en aanpassen van componenten waarna deze met behulp van (nest-)software in de bruto materialen worden ingedeeld. Samen met je collega’s en het hoofd bedrijfsbureau probeer je zo goed mogelijk te voldoen aan de klantvraag. Je werkt samen in een betrokken team, bent oplossingsbericht en komt met voorstellen voor alternatieve productiemethodes.

WBM Staalservice is een plaatverwerkend staalbedrijf met ongeveer 50 medewerkers. In ons meer dan 50-jarige bestaan hebben we een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van snijden en zetten van staalplaat. WBM is gespecialiseerd in het 3D-snijden van componenten, complex zetwerk en het bewerken van hoogsterkte en slijtvast staal. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreide kennisbank opgebouwd, wat ons een groot voordeel geeft ten opzichte van onze concurrentie. WBM bedient klanten in onder andere de trailerbouw, landbouw en hef- en hijswerktuigen sector.

De inhoud van de functie:
- Voorbereiden van de productieorders in het ERP-systeem met diverse productietechnieken zoals plaatwerk lasersnijden (nesten),      kanten, boren, tappen, frezen en lassen van samenstellingen.
- Uitvoeren van maakbaarheidsstudie voor nieuwe onderdelen.
- Controleren en aanpassen van aangeleverde en bestaande tekeningen en stuklijsten.
- Begeleiden van complete of gedeeltelijke uitbesteding van productieorders.
- Ondersteunen van de afdeling Sales bij voor- en nacalculaties.
- Onderhouden van de interne communicatie binnen de afdeling bedrijfsbureau inclusief de afdelingen Verkoop en Productie.

Functie voor 38u/week
Uurloon tussen €60 - €80
Opdracht voor een half jaar, tot eind december 2024

Freelance beheer en techniek opdrachten

Lasdocente autoschadeherstel

Geplaatst: 9 apr
Lasdocent autoschadeherstel 3 weken werken en 1 week vakantie? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou! Zoek je een uitdaging waarbij je jouw lastechnische kennis kunt delen met anderen? En is het je passie om lassers (in de autoschadeherstel) naar een hoger niveau te brengen, handvaardig én theoretisch? Lees onze vacature en solliciteer! Autoschade herstel specialisten uit heel Europa komen…

Sloep Ontwerp

Geplaatst: 22 mrt
Hallo, Wie kan er voor mij een multiknik sloep met wayer kont ontwerpen die ik van corecell/epoxy wil bouwen. Ik wil een snelvarende tendersloep bouwen. Budget later te bespreken. Met vriendelijke groeten, Marcel

Microsoft 365 Sharepoint expert gezocht

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Freelancer die ons kan voorzien van advies rondom Microsoft 365 Sharepoint. Wij richten deze als IT bedrijf nu voor onszelf en onze klanten op een bepaalde manier in. Maar ik zou graag het advies van een Sharepoint expert willen, om het gebruik van Sharepoint op de best mogelijke manier naar een hoger plan te tillen.

Technici talkshow The Bluest Monday in De Hallen, Amsterdam

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken jonge technici voor het streamen van een live talkshow via Instagram, en voor licht en geluid. De talkshow is op Blauwe Maandag 15 januari tussen 19.00 en 21.00 uur in Studio De Hallen in Amsterdam-West. Het gaat over kunst en mentale gezondheid in het kader van het festival The Bluest Monday en wordt gepresenteerd door Lotte Bouwman. Vergoeding beschikbaar.  

Ervaren EXCEL ontwikkelaar

Geplaatst: 02-11-2023
Er moet een tool komen om orders in een proces te kunnen volgen ( soort Dashboard) Als eerste stap zal dit in EXCEL ontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Hierbij moeten twee EXCEL bronnen in de flow gepubliceerd worden.

PCB designer voor induction heating

Geplaatst: 23-10-2023
Beste,  Voor een prototype ben ik opzoek naar een PCB designer die samen met mij een printplaat kan ontwerpen. Het gaat om een PCB waarmee we een inductie spoel gaan opwarmen. Het volgende is een pré voor opdrachtnemer: BOM list moet eenvoudig te lezen zijn Te gebruiken onderdelen moeten eenvoudig aan te schaffen en beschikbaar zijn Ervaring met Inductie Ervaring met meerdere laags PCB…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht