Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Blogger

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
28 oktober 2020 12:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Blogger
Opdracht ID
45263

Wekelijkse Blogs voor VvE's over Energie en Duurzaamheid

40 tot 60 p.u. (9) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
28 oktober 2020 12:25
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een onafhankelijke energie adviesorganisatie. Wij realiseren scherpe collectieve energietarieven voor uw VvE en onze huidige 3.100+ deelnemers (grootste van Nederland). Daarnaast ondersteunen wij VvE's bij verduurzamingstrajecten. Het accent leggen wij op de procesbegeleiding met het daadwerkelijk nemen van maatregelen als doel.

Op dit moment trekt onze website 100 bezoekers per dag. Wij willen onze vindbaarheid vergroten middels het schrijven van unieke blogs over energie gerelateerde (duurzaamheids)vraagstukken. Om te starten denken wij aan 1 blog per week.

Wij zoeken hierbij een tekstschrijver met kennis en interesse in de energiemarkt. Iemand die zelfstandig wekelijks onderwerpen bedenkt (eventueel inspelend op de actualiteit), blogs schrijft en plaatst en monitored welke onderwerpen tractie creëeren. Wij worden graag volledig ontzorgd op dit gebied.

De vergoeding is in overleg.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Yvonne
28-10-2020
Rien
28-10-2020
Ewout
28-10-2020
Marieke
28-10-2020
Rick
28-10-2020
Mirjam
28-10-2020
Astrid
28-10-2020
Vincent
28-10-2020
Lotte
30-10-2020
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
28 oktober 2020 12:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Blogger
Opdracht ID
45263

Opdrachten in dezelfde categorie

Blogger voor Training, Voeding en Mental Coaching
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een blogger die voor mijn website en andere socials op wekelijkse basis artikelen kan schrijven. De blogartikelen gaan voornamelijk over trainen (fitness), voeding en mental coaching.    Heb jij hiermee ervaring, dan kom ik graag in contact en kan ik je voorzien van meer informatie.
6 apr
Freelance Blogschrijver voor Chauffeurs Website
Beste freelancers,    Voor mijn website ben ik op zoek naar een blogschrijver die 1x per week een artikel schrijft. Een blog bestaat ongeveer uit 1000 woorden.    Ik heb een chauffeur/taxi bedrijf, ik zoek content om mijn website actief te maken en autoriteit op te bouwen. Daarom zoek ik een schrijver die ervaring heeft in de vervoersbranche…
17 mrt
Blogs Schrijven over Healthy Lifestyle
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een blogger die voor mijn website op regelmatige basis artikelen kan schrijven.  De blogartikelen gaan voornamelijk over voeding en een healthy lifestyle en dienen allemaal uniek te zijn.    Heb jij hiermee ervaring, dan kom ik graag in contact en kan ik je voorzien van meer informatie.
16 mrt
Freelance Copywriter voor Digital Marketing Content
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar ene tekstschrijver met kennis van data driven digital marketing voor schrijven van verschillende teksten.    Het betreft hier het schrijven diverse blogs, content pieces  zoals whitepaper, e-book, LP's etc. Daarnaast willen we graag dat de huidige teksten op onze website…
5 mrt
Blogs Redigeren voor Webshop Antroposofisch Speelgoed
Beste freelancers,    Voor onze kleine startende webshop in antroposofisch speelgoed ben ik op zoek naar een copywriter/tekstschrijver die ons kan helpen met onze blogs te redigeren en beter te maken. Graag leren we natuurlijk zodat onze teksten in de basis al beter worden.    De ideale kandidaat:  - Herkent zichzelf in onze…
11 feb
Blogger voor Olijfolie en Honing Webshop
Beste freelancers,    Voor mijn webshop (net gestart) zoek ik een goede blogger die gaat schrijven over onze producten. In de webshop verkopen wij  pure olijfolie en rauwe honing, maar daarnaast ook wat handgemaakte houten voorwerpen.    Lijkt het je leuk om voor ons te gaan schrijven? Reageer dan nu en vermeld ook je prijs.
5 feb
Blogger met Affiniteit voor Gezondheid en Voeding
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vlotte tekstschrijver die kennis en interesse heeft over onderwerpen als gezondheid, voeding, thee, sport en populaire diëten als paleo, keto en intermittent fasting.  Kan jij met diepgang over deze onderwerpen schrijven zodat de lezer het makkelijk kan begrijpen en volledig mee is…
27 jan
Toon meer