Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webwinkel in Zorgproducten zoekt Online Marketeer

Opdracht ID: 48383

Budget: > € 2000
Geplaatst: 19-07-2021
Reacties: 3
Locatie: Helmond, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 19-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor mijn webwinkel ben ik op zoek naar een tekstschrijver/marketeer met affiniteit met zorg, in dit geval thuiszorg/thuisverpleging en mensen die last hebben van incontinentie.

In de komende periode ga ik een groep producten toevoegen gericht op de Belgische markt. De doelgroep zijn “thuisverpleegkundigen”: verpleegkundigen die bij mensen thuis bezoek gaan.
Zij stellen zelf hun koffer met verpleegartikelen samen en ze adviseren cliënten zorgproducten aan te schaffen. Deze (ongeveer 400) producten neem ik op in het assortiment.


Ik zoek iemand die kan helpen met:

1. Het maken van een productlijst voor de import van de producten in de webwinkel (dit is het maken van een Excel sheet met de producten en eigenschappen)

2. Het schrijven van teksten voor de producten en categorieën, ofwel door informatie bij elkaar te Googelen maar ook via interviews. Je moet dus in staat zijn snel informatie bij elkaar te sprokkelen of via interview te vergaren en dat snel om te zetten in een leesbare tekst. De teksten hebben als doel te gaan scoren in Google, dus je moet wat weten van SEO.

3. De volgende stap is het benaderen van de doelgroep. We gaan eerst enkele verpleegkundigen benaderen om te ontdekken wat voor hen belangrijk is bij het kiezen van een (online) leverancier. Die kennis gebruiken we op de website, maar ook in de marketing voor de doelgroep. Of we dit via post, mail of anders doen, moeten we gaan ontdekken.

Hoe lang deze klus duurt, hangt af van het resultaat. Als het heel goed gaat, kunnen de werkzaamheden permanent zijn. Ik wil beginnen met 20 uur per week.

Als je interesse hebt in deze klus, dan hoor ik dat graag. Uiteraard met een motivatie en een onderbouwing van je kwaliteiten. Ik zie uit naar de reacties met ervaringen!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Rien
Rien
19-07-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
George
George
19-07-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Monique
Monique
19-07-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance online marketing opdrachten

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…

Online verkoop therapie-event oa op social media

Geplaatst: 31 jan
Ik wil 1 of 2 therapie-events (mijn website is www.sterkinjebasis.nl) onder de aandacht brengen onder mijn doelgroep via social media ed. Zodat mijn doelgroep die goed/vaak te zien krijg en er naartoe komt! Het gaat dus vooral over het onder de aandacht brengen, ik dit uit handen kan geven. Tzt wil ik ook een online burnout coaching programma verkopen online, ook hierbij wil ik graag hulp. Ik ontmoet…

Amazon SES t.b.v. Mailcampagnes

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Voor mijn WooCommerce webshop in combinatie met Funnelkit moet Amazon SES aangemaakt en gekoppeld worden om mails te kunnen versturen zonder gemarkeerd te worden als spam omdat er diverse mailcampagnes gaan draaien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht