Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing

Webwinkel in Zorgproducten zoekt Online Marketeer

Opdracht ID: 48383

Budget: > € 2000
Geplaatst: 19-07-2021
Reacties: 3
Helmond, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 19-07-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Voor mijn webwinkel ben ik op zoek naar een tekstschrijver/marketeer met affiniteit met zorg, in dit geval thuiszorg/thuisverpleging en mensen die last hebben van incontinentie.

In de komende periode ga ik een groep producten toevoegen gericht op de Belgische markt. De doelgroep zijn “thuisverpleegkundigen”: verpleegkundigen die bij mensen thuis bezoek gaan.
Zij stellen zelf hun koffer met verpleegartikelen samen en ze adviseren cliënten zorgproducten aan te schaffen. Deze (ongeveer 400) producten neem ik op in het assortiment.


Ik zoek iemand die kan helpen met:

1. Het maken van een productlijst voor de import van de producten in de webwinkel (dit is het maken van een Excel sheet met de producten en eigenschappen)

2. Het schrijven van teksten voor de producten en categorieën, ofwel door informatie bij elkaar te Googelen maar ook via interviews. Je moet dus in staat zijn snel informatie bij elkaar te sprokkelen of via interview te vergaren en dat snel om te zetten in een leesbare tekst. De teksten hebben als doel te gaan scoren in Google, dus je moet wat weten van SEO.

3. De volgende stap is het benaderen van de doelgroep. We gaan eerst enkele verpleegkundigen benaderen om te ontdekken wat voor hen belangrijk is bij het kiezen van een (online) leverancier. Die kennis gebruiken we op de website, maar ook in de marketing voor de doelgroep. Of we dit via post, mail of anders doen, moeten we gaan ontdekken.

Hoe lang deze klus duurt, hangt af van het resultaat. Als het heel goed gaat, kunnen de werkzaamheden permanent zijn. Ik wil beginnen met 20 uur per week.

Als je interesse hebt in deze klus, dan hoor ik dat graag. Uiteraard met een motivatie en een onderbouwing van je kwaliteiten. Ik zie uit naar de reacties met ervaringen!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Rien
Rien
19-07-2021
25 referenties
Gemiddelde score
9.5
George
George
19-07-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Monique
Monique
19-07-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance online marketing opdrachten

Freelancer Online Marketing Specialist Gezocht
Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, Als startende organisatie, werkend als online marketing service, groeien wij hard en daarom willen wij nu ons team aan het uitbreiden met een online marketing specialist die geweldige resultaten zal behalen voor onze klanten. Als specialist zal jij voornamelijk Facebook, Google en Pinterest campagnes inzetten om ecommerce merken razendsnel te laten groeien. Wij zijn op zoek…

Junior of Medior Online Marketeer Gezocht voor Projecten
Geplaatst: 7 jan
Beste freelancers, We zoeken een gedreven en betrouwbare junior / medior online marketeer die voor ons op structurele basis aan de slag gaat om projecten uit te voeren.  Momenteel groeit ons marketing bureau harder dan we aankunnen en we willen ons team daarom versterken met een marketing topper die voldoende basis heeft en zich verder wil ontwikkelen. We zijn een digitaal bureau en werken met…

Freelance Online Markteer Gezocht voor Organisatie Adviseur
Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Als organisatie-adviseur heb ik in de afgelopen 20 jaar een grote expertise ontwikkeld op het creëren van een empowerment culture binnen organisaties: welke stappen je doorloopt, hoe je kun zorgen dat het een succes wordt en blijft. Als 'eenpitter' zoek ik nu een PR/Communicatie rechterhand die mij helpt om mijn expertise zichtbaar te maken; om het gratis te delen en…

Freelance Digitale Marketing Specialist Gezocht
Geplaatst: 31-12-2021
Beste freelancers, We zoeken een digitale marketing specialist die kan ondersteunen bij het realiseren van online ambities de komende tijd. Het komende kwartaal starten we diverse nieuwe projecten en daarbij zoeken we tijdelijke extra ondersteuning. Je gaat bijdragen aan het designen en maken van WordPress sites. Je gaat meewerken aan website bezoek optimaliseren middels SEO, SEA of social campagnes…

Online Marketing voor Slijterij Webshop
Geplaatst: 29-12-2021
Beste freelancers, Wij hebben een webshop waar wij graag ook online marketing voor willen doen. Momenteel leveren we alleen lokaal onze producten. We willen kijken of dit ook in een groter gebied kan. Het budget wat we hiervoor vrij hebben gemaakt is €300 euro per maand. Wie kan ons verder helpen met de online marketing? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Resultaatgerichte Online Marketeer voor Lange Termijn
Geplaatst: 17-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn een creatief online marketingbureau in het hart van de hoofdstad met 10 jaar ervaring in het maken van effectieve campagnes voor de overheid en commerciële partijen. Het team is jong, dynamisch, nu 14 man sterk en wij gaan verder groeien. Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team op projectbasis kan versterken als online marketeer om onze campagnes te…

Freelance Online Markteer Gezocht tbv Marketing Campagne
Geplaatst: 13-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn een start-up en verzorgen grafboeken, bloemen- en plantarrangementen voor op het graf, wij hebben hiermee met al een landelijke dekking. Nu zoeken wij iemand die op freelance basis wil helpen met onze op te zetten marketing campagne. De campagne zal met name online zijn maar kan ook deels offline plaatsvinden. We zoeken dus een freelancer die een marketing plan…

Toon meer