Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Website van Kunstenares Vernieuwen

Opdracht ID: 46513

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-02-2021
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-02-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Hier een kunstenares die naarstig op zoek is naar hulp bij het in de perfecte vorm gieten van haar website.

De basis is al een beetje gelegd, de website is gebouwd in WordPress maar vind het bij nader inzien niet zo'n fijn programma. Mijn wens is (volgens mij) best simpel: ik wil een overview-pagina waarop mijn schilderijen via thumbnails te zien zijn (het liefst allemaal in eenzelfde formaat zodat het rustiger oogt). Een voorbeeld van een website die ik visueel heel tof en basic vind is de volgende: www.taubaauerbach.com.
Zoals op deze site wil ik het eigenlijk wel. Je klikt op een thumbnail om het werk in zijn geheel te zien, met de optie om te sliden om zo meer foto's vanuit verschillende perspectieven te zien en voor wat praktische informatie als: materiaalgebruik, formaat, jaartal en prijs van het werk. Het eerste lukt mij via mijn huidige website dus niet omdat de basis volgens mij verkeerd is gelegd, waardoor ik bijvoorbeeld geen lightbox kan aanzetten. Ook bij de thumbnails doet WordPress aan "uitsnijden" van de foto's, zo ook bij mijn profielfoto op mijn about-pagina. 

Dan als laatste: ook eveneens op mijn overzichtspagina onderaan zou ik graag icoontjes bij mijn telefoonnummer, Instagram en mail-adres hebben. Tsja, it's all in the detail.

Het zou overigens wel fijn als het in een programma wordt gebouwd die ook makkelijk in gebruik is bij onderhoud/update zodat, een leek als ik, er ook nieuwe werken op kan zetten/wijzigingen kan aanbrengen.

Interesse? Reageer direct!

PHP programmeurs die hebben gereageerd (10)

Wiebe
Wiebe
08-02-2021
38 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jos
Jos
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Giovanna
Giovanna
08-02-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Walther
Walther
08-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
08-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Maarten
Maarten
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
08-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bram
Bram
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
08-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Vincent
Vincent
08-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance PHP opdrachten

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30 jun
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21 jun
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  

Aanpassing in custom web applicatie

Geplaatst: 9 jun
Beste Freelancer, Wij hebben in webapplicatie (reserveringssysteem) in Laravel en zoeken en ervaren ontwikkelaar om hier aanpassingen in te maken. We zoeken uitdrukkelijk een Nederlands sprekende ontwikkelaar, waar wij rechtstreeks contact mee kunnen hebben, zonder tussenpersoon. Met vriendelijke groet

Labelprinteraansturing (php) voor webapplicatie

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een webapplicatie die gebruikt wordt voor Tijdregistratie bij paardensport (Endurance) zoek ik iemand die php scripts kan maken om deel-informatie naar labelprinters te sturen (Escpos). Bibliotheek met Escpos voor php is beschikbaar. Werken via af te spreken uur-tarief

aanpassingen PHP website pagina

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die op zeer korte termijn mijn PHP website met SQL database kan updaten, zoals het toevoegen van wat sliders en extra filter knopjes en nog een aantal kleine wijzigingen. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht