Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Installaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

VPS server en DirectAdmin instellen en beveiligen

Opdracht ID: 54467

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 jan
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 22 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Opdracht: VPS server en DirectAdmin instellen en beveiligen.

Ik zoek iemand met verstand van AlmaLinux, DirectAdmin, SSL en DNS configuratie op een VPS.

Wegens omstandigheden kan ik de VPS nu niet zelf instellen, beveiligen en optimaliseren waardoor ik iemand zoek die mij hierin kan ontzorgen.

Er dienen uiteindelijk meerdere WP (multi)websites op gedraaid te worden en aanvullende SAAS producten. Hierbij is een goed ingerichte server nodig. Beveiliging heeft echt een prioriteit alsook zoveel mogelijk automatische processen (bij aanmaken domeinnaam wordt bijvoorbeeld automatisch ssl aangemaakt en wordpress install gedaan).

Aanvullend op deze klus is er bij tevredenheid ook interesse om een lange termijn samenwerking aan te gaan waarbij door jou regelmatig beveiligingschecks (en updates) worden gedaan aan de server side. Standby staan bij problemen is wenselijk.

Voorkeur ligt bij samenwerkingspartners die duidelijk communiceren, (technische) uitleg geven en meedenken aan het opbouwen en onderhouden van een online business met een complex ecosysteem.

Zie graag je pitch en website/portfolio tegemoet.

Freelance installateurs die hebben gereageerd (2)

Erik
Erik
19-01-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ihor
Ihor
20-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance installatie opdrachten

Gmail koppelen aan Mailchimp

Geplaatst: 10 jun
Beste freelanvers, Ik wil dat de automatische mailtjes die worden verstuurd vanuit MailChimp, worden verstuurd via een Gmail e-mailadres. Nu lijkt dit gek genoeg nog niet te werken.

ontwerpen en maken simpel pneumatisch doppendruk systeem

Geplaatst: 4 jun
De uitdaging: We willen een pneumatische machine laten bouwen die door middel van perslucht uit een compressor een drukdop op een fles kan bevestigen. Deze machine moet efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn en binnen een week gebouwd kunnen worden. Wat wij jou bieden: De kans om een unieke machine te ontwerpen en te bouwen; Wij schaffen de onderdelen voor u aan; Wat wij van jou vragen: Je hebt…

(Sr) Mechanical Designer

Geplaatst: 24 jan
Hi, We enable a transition to a world with cleaner Air for everyone. We do this by developing and deploying smart technology that captures atmospheric carbon dioxide, enabling its use or storage to combat climate change and aid society and businesses around the world. Born out of the European Space Agency (ESA), we are a global team of highly talented scientists, engineers and business professionals,…

Monday expert gezocht

Geplaatst: 19-12-2023
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een Freelancer die ons kan helpen met de automatisering van de tool Monday. Dit is bij ons onze tool om onze projecten te managen. Wat we willen en wat we ook verwachten van een freelancer: 1. Je moet ons kunnen helpen met het automatiseren van ons proces: - Wanneer er een nieuwe klant binnen komt moet er een boord komen wat volledig automatisch gaat 2. Je moet…

Technisch uitwerken prototype mobiele werkkast

Geplaatst: 11-06-2023
Beste freelancers, Voor het in productie nemen van een mobiele gereedschapsunit zoeken wij een technisch tekenaar die het prototype technisch kan tekenen na beoordeling van te gebruiken materialen, productietechniek etc.

Kassa Programmeren in Amsterdam

Geplaatst: 16-08-2022
Beste freelancers, Ik heb een kassa gekocht voor mijn bedrijf maar nu moet deze nog geprogrammeerd worden zodat we hem in gebruik kunnen nemen. De kassa waar het om gaat is een sharp XE- A137-BK Ik ben op zoek naar iemand die dit z.s.m voor mij kan doen . Graag in de omgeving van Amsterdam.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht