Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. DTP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vormgever, grafische opmaak, DTP voor skincare

Opdracht ID: 53094

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 3
Locatie: HNK Schinkelhaven Amsterdam
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Wij zijn een skincare bedrijf uit Amsterdam, opgericht door een dermatoloog. Ze ontwikkelt huidverzorgingsproducten die de oplossing bieden bij alledaagse huidproblemen. Daarnaast voeren wij een sterke contentstrategie waarmee dagelijks duizenden bezoekers op de website komen. Wij staat voor betrouwbaar advies en specialistische, eerlijke huidverzorging uit de praktijk van de dokter. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, we houden van korte lijntjes en energieke persoonlijkheden. Je bent bij ons direct 'part of the family' en je zult je al snel thuis voelen in ons retegoed én beregezellig team in een superfijn kantoorpand!

Door onze groei in NL en internationalisering zijn we op zoek naar een designer/ DTP-er die ons team kan ondersteunen in het opmaken van:
-Social media beelden. 
-Visuals website
-Folder- of POS materiaal. 

We beschikken over een uitgebreide professionele style guide, waarmee je uitstekend uit de voeten kan.
Ben je vol positieve energie en sta je te springen om jezelf te ontwikkelen? Neem dan direct contact op!
Oja, we houden van persoonlijk contact en werken het merendeel op locatie. 

Freelance DTP-ers die hebben gereageerd (3)

Ara
Ara
30-05-2023
12 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anke
Anke
23-05-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
23-05-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

DTP opdrachten voor freelancers

Drukklaar maken kaartspel

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Voor een educatieve uitgeverij heb ik een (speel)kaartspel ontwikkeld. Het gaat om 50 kaarten, op basis van 6 basisontwerpen. Elke kaart ziet er als volgt uit: op een achtergrond van 1 tot 4 (steeds dezelfde) kleuren (of een ster) staat een getal in het midden van de kaart en in de 4 hoeken. Het lettertype is bekend. Het voorlopige grafische ontwerp is gemaakt op een eenvoudige…

Multimedia Specialist Gezocht

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Onze organisatie is hard aan het groeien, daarom zoeken wij een freelance multimedia specialist die naast dtp'er ook een kenner is van html en de meest voorkomende digitale media. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer direct!

Designer Photoshop gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, voor onze organisatie (een carwash) zijn wij op zoek naar designers die ons kunnen helpen met het opmaken van gepaste flyers, reclame en offertes voor nieuwe en bestaande relaties. We zouden graag een ervaren designer willen die hier affiniteit in heeft, het is namelijk belangrijk dat je ons hierin helpt met eigen creatieve ideeën. De opdracht is voor langere basis en betreft…

Product Catalogus in PDF

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Voor een nieuw te lanceren merk huisdierartikelen zijn wij op zoek naar iemand die een catalogus in PDF kan maken. Product foto's zijn aanwezig. We zien jullie offertes graag tegemoet.

Afbeeldingen Online Theorie Examen Verkeer

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die afbeeldingen om vrachtwagen examen te oefenen kan uittekenen in 2D of 3D tekeningen. Het betreft in totaal ca. 250 a 500 afbeeldingen. Ik zou graag een offerte ontvangen van de totale prijs en een inschatting hoelang het gaat duren.

DTPer Gezocht om Rouwkaarten te Maken

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Wij hebben een uitvaartonderneming en bij drukte hebben we behoefte aan DTP-ers die een rouwkaart op kunnen maken. Zo ook fotobewerkingen. Graag zou ik in contact met mensen komen die dit voor ons zouden willen doen.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht