Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing

Visual Designer Gezocht voor Digital Agency

Opdracht ID: 49455

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 17 nov
Reacties: 6
Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers,

Wij zijn een full-service digital agency gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn een strategische partner gespecialiseerd in concept ontwikkeling, branding en design. Onze oplossingen variëren van complexe websites tot impactvolle campagnes, creatieve designs, slimme SEO plannen en fanatieke groei strategieën. Wij werken met grote opdrachtgevers uit verscheidene sectoren, van de zorg- en welzijn sector t/m de kunst- en cultuur sector. 

Als freelance Visual Designer werk je bij ons aan verschillende projecten. De focus van je werkzaamheden zal liggen op het creëren van waanzinnige visuele creaties. Je verplaatst je in de eindgebruiker van de opdrachtgever en weet exact wat ze beweegt.

Jouw nieuwsgierigheid leidt tot creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Denk hierbij aan websites, social advertising banners, visuals voor campagnes en concepten voor fotografie en video.
Je definieert, samen met onze marketingstrateeg, concept ontwikkelaar en UI/UX Designer, de UX-strategie voor grote projecten en begeleidt daarna de uitvoer ervan. Daarnaast zet jij concepten moeiteloos om naar sterke beelduitingen in de juiste huisstijl. Voor elke uiting zet jij een uniek verhaal neer!
Verder heb je regelmatig overleg om vroegtijdig strategisch met klanten te kunnen meedenken.
 
 • - Ervaring met en kennis van ontwerpen voor toegankelijkheid en responsieve gedrag.
  - Ervaring met tools zoals Sketch, Figma, InVision, InVision DSM en JIRA.
  - Je hebt een sterk ontwikkeld idee van wat snel nodig is en wat later kan bij elk ontwerp.
  - Je werkt nauw samen met ons team.
  - Briefings vertaal je direct naar pakkende visuele communicatie. Tijdens een brainstorm sessie neem je het team mee in jouw denkproces.
  - Ervaring met design systems zoals Photoshop, Illustrator en Indesign is zeer gewenst!
  - Affiniteit met werken binnen verschillende branches. Van zorg en welzijn tot kunst en cultuur, jij houdt van de afwisseling.
  - Additionele ervaring als UI/UX Designer is een pré.

Verrijk jij ons team met waanzinnige visuele creaties? Wij zijn jullie reacties graag tegemoet.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (6)

Stephan
Stephan
17-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Marc
Marc
17-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Maaike
Maaike
17-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Zsofi
Zsofi
17-11-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Rik
Rik
17-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Nicky
Nicky
18-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance online marketing opdrachten

Online Marketeer Gezocht tbv Opzetten Advertentie Campagne
Geplaatst: 24 nov
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een online advertentie campagne kan opzetten en uitrollen. Ik zou graag de volgende social media willen inzetten: Facebook, Google, Instagram, Onze eigen website Het gaat om een personal training bedrijf. De campagne moet eind december/begin januari online staan. Kan jij ons helpen? Reageer dan direct!

Freelance Projectmanager - Campagnemanager (Online)
Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn een creatief online marketingbureau in het hart van de hoofdstad welke 10 jaar ervaring heeft in het maken van effectieve campagnes voor de overheid en commerciële partijen. Het team jong, dynamisch en nu 14 man sterk en wij gaan verder groeien. Wij zijn op zoek naar freelancers die ons team op projectbasis kunnen versterken als projectmanager/ accountmanager en ervaring…

Franstalige Online Marketeer Gezocht voor Lange Termijn
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een zelfstandige online marketeer voor het opzetten en beheren van een Franse online marketing afdeling binnen ons bedrijf. Wie zijn wij? Onze webshop bestaat uit verschillende talen, waaronder Nederlands en Duits, waar grotendeels de marketing wordt uitgevoerd door een extern bureau. De Franstalige website is dit jaar gelanceerd en heeft een mooie omzet groei…

Online Marketeer voor SEA en Social Media Campagnes
Geplaatst: 16 nov
Beste freelancers, Wij zijn een onderwijskundig adviesbureau voor een leven lang ontwikkelen en partner van onderwijs, overheid en bedrijven bij complexe vraagstukken in onderwijs en arbeidsmarkt. We zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het starten van online campagnes. Het betreft met name Google Ads en social media campagnes (retargeting). Doel: online vindbaarheid vergroten en…

Breed Inzetbare Online Marketeer voor Langere Termijn
Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Onze organisatie bestaat uit verschillende onderdelen:  Als verbindende factor houden wij ons bezig met vooruitstrevende, innovatieve mogelijkheden voor de voedsel-, farmaceutische- en cosmetica-industrie. Totaalleverancier van hoogwaardige hygiënische procescomponenten voor de voedsel- en farmaceutische industrie. De organisatie die zorgt voor geoptimaliseerde hygiënische…

Online Marketeer Gezocht tbv Elektrische Vouwfietsen
Geplaatst: 3 nov
Beste freelancer, Wij zijn producent van elektrische vouwfietsen. Door omstandigheden zoeken wij een freelancer die voor langere tijd kan helpen met onze online vindbaarheid. Het betreft met name Google Ads en eventueel ook social media campagnes die we willen inzetten waardoor onze klanten ons nog beter kunnen vinden. Ben jij de online marketeer die ook affiniteit heeft met fietsen? Reageer dan snel…

Toon meer