Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Secretaresse/PA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Virtual Office en Sales Assistant (Den Haag)

Opdracht ID: 40107

Budget: € 25 tot € 35 p.u.
Geplaatst: 01-08-2019
Reacties: 8
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 02-08-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een personal assistant die mijn administratie kan ordenen het gaat om boekhouding 2018 -2019. Het is handig als u in Den Haag bent.
Ik ben op korte termijn op zoek naar virtuele office assistant / sales support, die mij op afstand kan ondersteunen in administratieve sales activiteiten. Het gaat om de volgende werkzaamheden:

- Registreren van e-mails in CRM systeem
- onderhouden van administratie
- beantwoorden/verzenden van e-mails
- beheren van de offerte trajecten binnen het systeem
- agenda beheer

Het uitgangspunt is dat je vanuit jouw eigen werkplek (bij jouw thuis of op kantoor) toegang krijgt tot het CRM systeem en de mailbox.

Voorlopig denk ik aan het starten met 8 tot 16 uur per week, afhankelijk van de werkdruk.

Ik zoek iemand met een MBO+ achtergrond (profiel commercieel/office management). Vanwege meerdere verschillende werkzaamheden is het belangrijk dat je allround bent en zaken snel oppakt. Daarnaast zijn schrijf- en rekenvaardigheid belangrijk. Ook het is het prettig als je veel algemene kennis in huis hebt, waardoor je flexibel inzetbaar bent.

Indien de samenwerking goed verloopt, zijn er op lange termijn mogelijkheden tot verdere groei.

Graag ontvang ik jouw reactie als je geïnteresseerd bent!

Freelance secretaresses die hebben gereageerd (8)

carolina
carolina
01-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Jenine
Jenine
01-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Barbara
Barbara
02-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Gwendolyne
Gwendolyne
01-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Sanne
Sanne
01-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Anneke
Anneke
01-08-2019
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ilse
Ilse
01-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
William
William
01-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

PA of virtual assistant opdrachten

Administratieve Taken van Virtual Assistent Overnemen

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ben jij die enthousiaste duizendpoot die van mij wat administratieve zaken kan overnemen? Ben je flexibel, zelfstandig en leergierig. Dan kom ik graag in contact met jou. Budget € 25,- tot € 30,- per uur.

Virtual Assistant voor Taarten Webshop

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een taarten webshop ben ik op zoek naar een virtual assistant voor 6-8 uur per maand voor het volgende:   onderhoud van de webshop email marketing sales Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je bericht graag tegemoet.

Flexibele Secretariele Ondersteuner

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Wij zijn een compact trainingsbureau in Baarn. Voor het ondersteunen van de eigenaar/directeur en de trainers zoeken we een flexibele secretariële ondersteuner. Ondersteuningstaken: Planningen maken (trainer(s) in overleg met klant + vastleggen in digitaal planningssysteem (Planaday) Afspraken maken voor overleg tussen trainer(s) en klanten Organiseren van intakes: versturen,…

Virtual Assistant Gezocht voor Verslavingskliniek

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik ben directeur van een verslavingskliniek. Ik zoek een personal assistant (op afstand) om mij te ondersteunen in administratieve werkzaamheden. Het gaat met name om e-mails beantwoorden, notuleren, agendabeheer en beantwoorden van telefoons. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Administratieve Kracht voor Langere Termijn (Drenthe)

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een administratieve kracht die het bestuur ondersteuning biedt. Het aantal uren is gemiddeld 10 uur per week. Wie zijn wij? Wij zijn een ambitieuze beroepsvereniging voor docenten en instructeurs in het mbo. De vereniging heeft een dagelijks bestuur bestaande uit drie leden, voorzitter, secretaris en penningmeester. Wat zijn de werkzaamheden Bijhouden e-mails…

Virtual Assistant Gezocht voor Regelmatige Samenwerking

Geplaatst: 29-09-2021
Beste freelancers, Ik zoek een VA die dol is op administratie en regelzaken. Het doel Met grote regelmaat zoek ik een VA die een ster is in dingen regelen en organiseren. Niet iemand die wacht tot er iets van haar gevraagd wordt maar iemand die pro-actief meedenkt en werk ziet liggen. Naast het regelwerk zou het een pre (geen must) zijn wanneer je een administratie kunt bijwerken. Geruime ervaring…

Freelance Assistent, Duizendpoot in Omgeving Utrecht

Geplaatst: 31-08-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een alleskunner die houdt van uitdaging en buiten de kaders denkt. Wij zijn een snel groeiend bouwbedrijf die iemand zoekt met de volgende kwaliteiten: Contracten samenstellen Werving en selectie Vacatures schrijven en plaatsen Website content aanpassen Enquêtes maken Mails beantwoorden Klanten bellen Afspraken maken etc Ben jij een aanpakker en niet…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht