Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Secretaresse/PA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Virtual Asisstent Gezocht

Opdracht ID: 52076

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25-11-2022
Reacties: 6
Locatie: Amersfoort, Utrecht
Laatst gewijzigd: 13-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn oude coachingsbedrijf is in transitie en alles gaat op de schop! Naam, huisstijl, werkwijzen. Een superleuk en creatief proces. Ik kan daar wel wat ondersteuning in gebruiken.

Nieuwe naam wordt Zielsavonturier, omdat het mijn missie is om meer bezieling de wereld in te brengen. Ik doe dat op een heldere, nabije en "hands-on" manier. Ik werk vanuit Gestalttherapie, ademwerk, (leer)supervisor en trainer. Gegarneerd met invloeden vanuit het lichaamswerk, meditatie, tantra en mysterieschool van waaruit mijn eigen werkwijzen ontstaan. Ik support mensen de weg terug te vinden naar Wie zij werkelijk Zijn (versus aangepaste versies en patronen waarin mensen vastlopen). "The authentic Self is the Soul made visible."

Ik zoek een Virtual Assistent voor, om te beginnen, 2-4 uur per week met een budget van € 25 euro per uur (wanneer mijn bedrijf groeit, groeit dit uurtarief mee). Voor de volgende taken:
- Inregelen mailmarketing (Mailblue)
- Automatiseren processen
- Salespagina's maken
- Social media beheer, content creëren
- Werken met Canva
- Nabije toekomst: podcast editen en wellicht website updaten (het raamwerk zet ik zelf neer).

Ik ontvang graag een korte video (3 minuten) van je waarin je introduceert en aangeeft waarom je graag met mij zou willen werken en vanwaar mijn bedrijf je aanspreekt.

Freelance secretaresses die hebben gereageerd (6)

Amanda
Amanda
25-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Laura
Laura
25-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
25-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
tanno
tanno
26-11-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8
Judith
Judith
30-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Melissa
Melissa
05-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

PA of virtual assistant opdrachten

Freelance Secretaresse Gezocht

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een secretaresse die afspraken voor mij maakt en licht administratief werk doet voor 8-10 uur per week. Hiervoor moet iedere dag de mail worden gecheckt en afgehandeld. De uren worden dus verspreid over 5 dagen. Ik werk voor hoogopgeleide opdrachtgevers. Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels is een must. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Klantenservice van Boutique Hotel op Curacao

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Als kleinschalig boutique hotel op Curaçao zijn wij op zoek naar iemand die ons 1 a 2 uurtjes per dag kan bijstaan met onze inbox. Daarin verschijnen dagelijks algemene vragen over ons hotel, offerte aanvragen voor een verblijf, verzoeken voor luchthaventransfers, dinerreserveringen, autohuur etc. Antwoorden is 1 ding, maar vervolgens willen we ook graag zoveel mogelijk informatie…

Tijdelijke Personal Assistent Gezocht

Geplaatst: 18-10-2022
Beste freelancers, Tijdelijk zoek ik ondersteuning van een management assistent/PA die in staat is mijn e-mailbox te beheren en mijn agendaplanning te verzorgen. In ieder geval voor de maand december 2022 om te toetsen hoe dit van beide kanten bevalt en daarna mogelijk verlengen. De job kan grotendeels op afstand worden ingevuld. De werkzaamheden kunnen steeds verder uitgebreid worden.  Bij interesse…

Management Assistent voor Bouwbedrijf

Geplaatst: 25-07-2022
Beste freelancers, Voor de oprichter en eigenaar van een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een management assistent die hem op organisatorisch gebied kan ontzorgen. Zo kan hij zich bezighouden met waar hij goed in is; verder ontwikkelen van onze gepatenteerde bouwmethode. Wie ben jij? Door de nauwe samenwerking is goede communicatie, doortastendheid en zorgvuldigheid een belangrijk onderdeel…

Freelance VA voor Ecommerce Webshops

Geplaatst: 17-08-2022
Beste freelancers, Ben jij op zoek naar een flexibele job die volledig op afstand is waarbij jij je werktijden zelf kunt indelen? Voor mijn E-Commerce webshops ben ik op zoek naar een VA die op een zelfstandige en creatieve manier aan de slag wil gaan met de volgende taken:   Het maken van productpagina’s Het verzamelen en editen van videomateriaal en advertenties Nieuw videomateriaal en…

Administratieve Taken van Virtual Assistent Overnemen

Geplaatst: 23-06-2022
Beste freelancers, Ben jij die enthousiaste duizendpoot die van mij wat administratieve zaken kan overnemen? Ben je flexibel, zelfstandig en leergierig. Dan kom ik graag in contact met jou. Budget € 25,- tot € 30,- per uur.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht