Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Secretaresse/PA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Virtual Asisstent Gezocht

Opdracht ID: 52076

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 nov
Reacties: 6
Locatie: Amersfoort, Utrecht
Laatst gewijzigd: 5 dec
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn oude coachingsbedrijf is in transitie en alles gaat op de schop! Naam, huisstijl, werkwijzen. Een superleuk en creatief proces. Ik kan daar wel wat ondersteuning in gebruiken.

Nieuwe naam wordt Zielsavonturier, omdat het mijn missie is om meer bezieling de wereld in te brengen. Ik doe dat op een heldere, nabije en "hands-on" manier. Ik werk vanuit Gestalttherapie, ademwerk, (leer)supervisor en trainer. Gegarneerd met invloeden vanuit het lichaamswerk, meditatie, tantra en mysterieschool van waaruit mijn eigen werkwijzen ontstaan. Ik support mensen de weg terug te vinden naar Wie zij werkelijk Zijn (versus aangepaste versies en patronen waarin mensen vastlopen). "The authentic Self is the Soul made visible."

Ik zoek een Virtual Assistent voor, om te beginnen, 2-4 uur per week met een budget van € 25 euro per uur (wanneer mijn bedrijf groeit, groeit dit uurtarief mee). Voor de volgende taken:
- Inregelen mailmarketing (Mailblue)
- Automatiseren processen
- Salespagina's maken
- Social media beheer, content creëren
- Werken met Canva
- Nabije toekomst: podcast editen en wellicht website updaten (het raamwerk zet ik zelf neer).

Ik ontvang graag een korte video (3 minuten) van je waarin je introduceert en aangeeft waarom je graag met mij zou willen werken en vanwaar mijn bedrijf je aanspreekt.

Freelance secretaresses die hebben gereageerd (6)

Amanda
Amanda
25-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Laura
Laura
25-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
25-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
tanno
tanno
26-11-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8
Oran
Oran
30-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Melissa
Melissa
05-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

PA of virtual assistant opdrachten

Tijdelijke Personal Assistent Gezocht

Geplaatst: 18 okt
Beste freelancers, Tijdelijk zoek ik ondersteuning van een management assistent/PA die in staat is mijn e-mailbox te beheren en mijn agendaplanning te verzorgen. In ieder geval voor de maand december 2022 om te toetsen hoe dit van beide kanten bevalt en daarna mogelijk verlengen. De job kan grotendeels op afstand worden ingevuld. De werkzaamheden kunnen steeds verder uitgebreid worden.  Bij interesse…

Management Assistent voor Bouwbedrijf

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Voor de oprichter en eigenaar van een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een management assistent die hem op organisatorisch gebied kan ontzorgen. Zo kan hij zich bezighouden met waar hij goed in is; verder ontwikkelen van onze gepatenteerde bouwmethode. Wie ben jij? Door de nauwe samenwerking is goede communicatie, doortastendheid en zorgvuldigheid een belangrijk onderdeel…

Freelance VA voor Ecommerce Webshops

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, Ben jij op zoek naar een flexibele job die volledig op afstand is waarbij jij je werktijden zelf kunt indelen? Voor mijn E-Commerce webshops ben ik op zoek naar een VA die op een zelfstandige en creatieve manier aan de slag wil gaan met de volgende taken:   Het maken van productpagina’s Het verzamelen en editen van videomateriaal en advertenties Nieuw videomateriaal en…

Administratieve Taken van Virtual Assistent Overnemen

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ben jij die enthousiaste duizendpoot die van mij wat administratieve zaken kan overnemen? Ben je flexibel, zelfstandig en leergierig. Dan kom ik graag in contact met jou. Budget € 25,- tot € 30,- per uur.

Virtual Assistant voor Taarten Webshop

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een taarten webshop ben ik op zoek naar een virtual assistant voor 6-8 uur per maand voor het volgende:   onderhoud van de webshop email marketing sales Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je bericht graag tegemoet.

Flexibele Secretariele Ondersteuner

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Wij zijn een compact trainingsbureau in Baarn. Voor het ondersteunen van de eigenaar/directeur en de trainers zoeken we een flexibele secretariële ondersteuner. Ondersteuningstaken: Planningen maken (trainer(s) in overleg met klant + vastleggen in digitaal planningssysteem (Planaday) Afspraken maken voor overleg tussen trainer(s) en klanten Organiseren van intakes: versturen,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht