Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vier Unieke Foto's Creëren met Photoshop

Opdracht ID: 18754

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 14-03-2015
Reacties: 6
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 19-03-2015
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We willen in totaal vier unieke foto’s creëren, die tot stand zijn gekomen door middel van het samenvoegen en photoshoppen van foto’s.

We hebben vier foto’s die we als uitgangspunt willen hanteren om daar onze eigen unieke foto’s van te maken. De foto's die als basis hiervoor gebruikt kunnen worden, zijn inmiddels gemaakt. Deze zullen we direct toesturen zodra de opdracht is vergeven (in totaal een selectie van +-70 foto's). De photoshopper is vrij om elementen uit deze foto's te kiezen, of elementen uit andere foto's (uit eigen bestand of elders) . Het staat de opdrachtnemer dus vrij om gebruik te maken van deze foto's, of van andere foto's, zolang de 4 eindfoto's maar uniek en naar wens van ons zijn. 

1. Snelweg met voetbalveld erin verwerkt:
We willen een foto van een snelweg waarin een bouwbedrijf bezig is om een voetbalveld te realiseren. Het moet er op het eerste oog realistisch en zakelijk uit zien, maar je moet als kijker direct daarna zien dat het gaat om een ludieke, surrealistische foto.

We hebben hiervoor:
- foto's van een snelweg
- foto's van een voetbalveld
- foto’s van bouwkranen etc.
- aankleding voor langs de snelweg (omgevingsfactoren)
- indien de fotos niet bruikbaar zijn om het gewenste resultaat te realiseren, zullen (elementen uit) andere foto's (door opdrachtnemer zelf te bepalen) gebruikt dienen te worden

2. Tetris-bouwproject:
Een bouwproject waar druk gebouwd wordt en waar de blokjes een bepaald woord vormen, of aan het vormen zijn (het woord volgt zodra de opdracht vergeven is). Ook hier moet het in eerste instantie realistisch ogen, maar al heel snel moet je zien dat het weer om een surrealistisch en ludieke foto gaat.

Wat hebben hiervoor:
- foto's van bouwprojecten
- bouwkranen
- foto’s van omgevingsfactoren
Een alternatief is dat er een foto is van een woonwijk in wording waar men bezig is met straatwerk en waar het straatwerk de letters wederom een woord vormen of aan het vormen zijn.
- indien de foto's niet bruikbaar zijn om het gewenste resultaat te realiseren, zullen (elementen uit) andere foto's (door opdrachtnemer zelf te bepalen) gebruikt dienen te worden

3. Een foto van veiligheidsschoenen op een bouwplaats/bouwproject waarin de stappen die gezet zijn, te zien zijn door de modder:
Een foto dus van veiligheidsschoenen op een bouwproject. Je ziet dat er stappen zijn gezet in de modder. Het achterliggende idee is dat iemand stappen in zijn carrière in de techniek aan het zetten is.
Wat hebben hiervoor :
- foto's van bouwprojecten
- foto's van veiligheidsschoenen, die een lopende beweging maken
- foto's van voetsporen ( in de blubber)
- indien de foto's niet bruikbaar zijn om het gewenste resultaat te realiseren, zullen (elementen uit) andere foto's (door opdrachtnemer zelf te bepalen) gebruikt dienen te worden

4. Foto van tegels in een veld:
De tegels dienen een pad te vormen, 2 verschillende paden van tegels in 2 verschillende kleuren met als achterliggende idee dat 2 partijen samenkomen op dat pad. Foto's van een veld met tegels die een pad vormen zijn reeds gemaakt. Voorbeeldfoto zullen we toesturen zodra de opdracht vergeven is.

Met een prioriteit bij de eerste drie foto's. Graag zien we in een reactie wat de opdracht ons gaat kosten.

Heeft u interesse in deze opdracht? Wij horen graag van u.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Yvo
Yvo
14-03-2015
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Anke
Anke
15-03-2015
0 referenties
Gemiddelde score
Joost
Joost
15-03-2015
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Timo
Timo
16-03-2015
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anahi
Anahi
14-03-2015
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
René
René
14-03-2015
4 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht